promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Totálisan kiakadt egy bolti dolgozó a REpont automatától, minden elromlott, ami csak elromolhatott rajta

Totálisan kiakadt egy bolti dolgozó a REpont automatától, minden elromlott, ami csak elromolhatott rajta

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Egyre többen háborognak miattuk, még nagyon sokat kell finomítani a rendszeren.

Még el sem felejtettük a legutóbbi MoHu-rémtörténetet, amelyben egy vásárló amiatt panaszkodott, hogy esélye sincs úgy visszavinnie a palackokat, hogy ne fusson kétes egyénekbe, máris itt egy újabb keserű beszámoló.

A Threads-en olvasható poszt főhőse életében először próbálta ki a hazai visszaváltó automatákat, ám vélhetően legközelebb kétszer is meggondolja majd, hogy a boltig vigye-e a palackokat, vagy csak egyszerűen belevágja azokat a kukába:

„Ma először adtuk le a két zsáknyi flakonunkat. Gondoltam ennyi kezdeti szenvedés után működőképes a rendszer. Nem az. Először az A üzletbe mentünk, bevásárlás előtt leadjuk - gondoltuk mi. Kilométeres sor. Nem baj, menjünk a B üzletbe. Nem működik. Jó, az A üzletben legalább működött, akkor adjuk le ott. 17:00-kor, mikor visszaértünk, a kilométeres sor épp azért állt, mert megtelt a rendszer, és az eladó rohangált, hogy megoldja. Segáz, bevásárlunk, és intézzük.”

Minden elromlott

„Erre mikor odaérünk (6 órakor, tehát már zártak volna) a gép folyton visszadobálta a flakonokat, a sor mögöttünk gyűlt (és amúgy el is küldtek minket mindenhova, amiért feltartottuk a sort), de a vége mindennél jobban felidegesített.”

„A telefonomon a QR-kódot 5 percig forgattam, már az eladó is b**megelt, mert a tetves gép nem olvasta be. Ha ennyire körülményes, akkor folytatom a kuka használatát, mert az ingyen és bérmentve ellátja legalább a rohadt funkcióját. És nem is anyáznak rám érte…”

- írta.

Nemrég egy bolti dolgozó is beszámolt a kálváriájukról, ezt olvasva pedig valóban érdemes egy kis empátiát gyakorolni feléjük:

„Higgyétek el mi is utáljuk. Sokkal jobban mint ti. Ha a gép nem veszi vissza a nem visszaváltós üvegeket, velünk üvöltöznek. Ha izomból bedobják és melléesik, ezért leblokkol a gép, velünk üvöltöznek. Ha leáll a gép mert a mohu nem hozott időben csererekeszt, velünk üvöltöznek. Légyszi legyetek picit türelmesebbek, nekünk is hatalmas nyűg az egész és igyekszünk mindig mindenhol ott lenni, az én csapatom legalábbis mindent megtesz.”

Nem mellesleg a szomszédos országokban a visszaváltó automaták rendszere már sokkal gördülékenyebben működik, ehhez azonban itthon jóval több REpont kellene a mostaninál. Csak összehasonlításképpen, a sokkal kevesebb nagy üzlettel rendelkező Szlovákiában kétszer annyi automata van, mint hazánkban.