promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Hónapokra megváltozik a nagy hazai üzletláncok nyitvatartása, ezek a boltok lesznek érintettek

Hónapokra megváltozik a nagy hazai üzletláncok nyitvatartása, ezek a boltok lesznek érintettek

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Érdemes résen lenni, jelentős változások jönnek a nyárral, ami egészen őszig tart majd.

Beköszöntött a nyár, vele együtt a strandszezon, családok tízezrei indulnak útnak a legnépszerűbb nyaralóhelyek felé belföldön is. Természetesen a Balaton az egyik legfőbb úti cél, és ahogy az ilyenkor szokás, meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlókat a legnagyobb hipermarketek, hogy mindenki beszerezze a kedvenc enni-innivalóját a pihenés idejére.

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, a Lidl a magyar tenger körüli nyolc áruházában június 10. és szeptember 1. között, hétfőtől szombatig 6:30-kor illetve 7:00-kor nyitja ki üzleteit, valamint 21:00 és 22:00 órakor zárják be azokat. Vasárnap 7 órakor nyitnak és 20:00-kor zárnak.

A Penny is változtat, méghozzá 17 boltnál is: „a Balaton környékén az alábbi városokat érinti a változás: Tapolca, Balatonlelle, Celldömölk, Gárdony, Balatonalmádi, Kisbér, Balatonfüred, Székesfehérvár, Ács, Bük, valamint Keszthelyen és Siófokon két-két üzlet is” – fogalmaztak.

A Pennynél június 17-től szeptember 4-ig hétfőtől-szombatig este 9-ig lesznek nyitva, vasárnap Balatonalmádiban, Siófokon és Gárdonyban 8-ig tartanak nyitva, máshol marad az este 6 órai zárási idő.

Ami az Aldit illeti, tíz Balaton környéki üzletet is érinti a meghosszabbított nyitvatartási idő. Június 14-től augusztus 20-ig az üzletek egy része 7:00-21:30, valamint 7:00-22:00 között tartanak nyitva hétfőtől szombatig, vasárnap pedig egységesen 7:00-20:00 között.

A Sparnak 23 üzlete van a Balaton környékén, a legtöbb helyen 6:00-6:30 között nyitnak és 20:00-21:00 között zárnak. Siófokon azonban van olyan üzlet is, amely 22:00-ig tart nyitva. Természetesen ez nem érinti a forgalmas benzinkutaknál található express üzleteket, ezek ugyanis 0-24-ben működnek.

A házhoz szállítással is számos helyen kecsegtető Spar mellett a Tesco szezonbeli nyitvatartása szintén tíz üzletre vonatkozik, többségük 06:00-22:00 között tart nyitva, ám a balatonfüredi, veszprémi, valamint a tapolcai egység egész héten 06:00 és 23:00 között várja a vásárlókat egészen szeptember 1-ig.