promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vásárlói kérésére kellett változtatnia az ALDI-nak a népszerű termékén, azonnal átállt az üzletlánc
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt most nagyon komolyan vette az üzletlánc, a vásárlók örülnek is a döntésnek.

Az ALDI kommunikációja meglehetősen eltérő a legtöbb üzletlánchoz képest, hiszen rengeteget viccelődnek, amivel a vásárlókat is igyekeznek jobb kedvre deríteni. Vannak azonban dolgok, melyeket feléjük is nagyon komolyan vesznek.

A vevői igényekre minden bolthálózat kiemelten figyel, hiszen a verseny óriási és a legkisebb hiba vagy kellemetlenség is arra ösztönözheti a vásárlókat, hogy a másik láncot válasszák. Természetesen a legfontosabb továbbra is az árkülönbség, ám ez messze nem minden, a vevők kívánságainak figyelembe vétele is legalább ennyire fontos!

Nem véletlen, hogy a népszerű termékeket előtérbe helyezik, a saját márkás portékák minőségén pedig igyekeznek javítani, hogy a kevésbé árérzékeny vevők is inkább azt válasszák. A frissen készült ételekre is nagy figyelmet fordítanak, a helyben vásárolható pékáruk pedig sokaknak számára a legfontosabbak, hiszen gyakran csak néhány perc marad a reggelire, az ízletes, ropogós finomságoknak pedig nehéz ellenállni.

Az sem meglepő, hogy folyamatosan figyelik, melyek azok a péksütik, amik a legnépszerűbbek, ezeket pedig még tovább finomítgatják, az ALDI most éppen a vásárlóközönség bevonásával. Nemrég ugyanis megszavaztatták a vevőkkel, hogy a kenyérlángosukra ezentúl tegyenek-e hagymát.

A kérdés jogos, hiszen vannak olyanok is, akik nem szeretik, ám a többség mégis úgy döntött, hogy kerüljön rá, az ALDI pedig már végre is hajtotta a kért változtatást. A baconös-hagymás kenyérlángos azonnal óriási siker lett, a vevők pedig hangot is adtak elégedettségüknek, remek döntésnek nevezve az új finomságot. Persze olyanok is voltak, akik kapva kaptak az alkalmon és arra kérték az üzletláncot, hogy hozzák vissza azokat a péksütiket is, amiket korábban forgalmaztak.

[[cikk2[[

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás