promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezzel az ismert modellel kavart Kylian Mbappé, 18 éves koráig férfiként élt a francia sztárcsatár volt kedvese

Ezzel az ismert modellel kavart Kylian Mbappé, 18 éves koráig férfiként élt a francia sztárcsatár volt kedvese

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Elképesztő szépségű nővé operálták át a férfiként született modellt, ledobta a ruháját is a tüzes hölgyike.

Javában zajlik az Európa Bajnokság, amin hihetetlenül izgalmas meccseket nézhettünk végig. Bár a magyar válogatottra még vár a siker, a futball bizony a pályán kívül is tartogat izgalmakat. Nézzük meg például a franciák sztárjátékosának, Kylian Mbappénak a szerelmi életét. Bevállalósságát már sokszor megcsodálhattuk a focipályán, de most kezd kiderülni, hogy magánéletében is vonzza az extrémitás, korábban ugyanis nem akárkit választott barátnőjének..

A világbajnok francia csatár a nemzetközi sajtó értesülései szerint több hónapig egy párt alkot a transznemű modellel, Ines Rauval. Rau algériai származású, Párizsban született férfiként. 16 évesen hormonterápián esett át, majd 18 évesen nemátalakító műtéten, amit Caroline Cossey brit transznemű modell élettörténete inspirált. Azóta nőként él, de 23 éves koráig titokban tartotta transzneműségét.

A 32 éves modell karrierje Ibizán kezdődött, ahol DJ-k mellett táncolt, így alakult ki barátsága David Guettával. Később különböző magazinokban szerepelt, amely karrierje áttöréséhez vezetett, és a világ legnagyobb ügynökségei kezdték el foglalkoztatni. Világhírűvé akkor vált, amikor 2017-ben első transznemű nőként szerepelt a Playboy nemzetközi számának címlapján. 2018-ban kiadott egy önéletrajzi könyvet "Woman" címmel, amelyben leírta: „Úgy érzem, végre felszabadult a lelkem, mintha kinyílt volna a zár, amely oly sokáig bezárva tartott. Végre teljes értékű nő lehetek.”

Mbappé és Rau a Cannes-i Filmfesztiválon jelentek meg együtt először, ahol együtt fotózták őket. Később a paparazzók megörökítették a focistát, amint Inesszel viccelődik, majd egy jachton emeli fel a szupermodellt, miközben láthatóan jól érzik magukat egymás társaságában. Bár a kapcsolatukat nem erősítették meg hivatalosan, a Corriere dello Sport és a Mundo Deportivo szerint is egy párt alkottak.

Akkoriban sokan aggódtak, hogy ez a kapcsolat akár Kylian Mbappé karrierjére is hatással lehet, aki korábban Emma Smet francia színésznővel járt. A Paris Saint-Germain sztárját már most sokan bírálják az interneten, és kérdéses, hogy a futballszurkolók hogyan fogadják majd ezt a különleges kapcsolatot. Nem kizárható, hogy már az öltözőben is kapja a zrikákat, mivel az utóbbi hetekben furcsán viselkedett a csapattársaival. Előfordult, hogy az egyik bajnoki ivószünetében látványosan távol maradt a többiektől, majd Lionel Messinek is szándékosan nekiment a pályán. A hölggyel egyébként időközben szakítottak, már nem alkotnak egy párt és mindketen más mellett találták meg a boldogságot.

A brutál dögös modellről készült pikáns felvételt ide kattintva tudod megnézni: