promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A 85 éves Terence Hill EB-fotójáért bolondulnak a focirajongók, a magyarok is imádják

A 85 éves Terence Hill EB-fotójáért bolondulnak a focirajongók, a magyarok is imádják

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Terence Hill olyan fotót rakott ki az EB miatt, amivel Magyarországról is behúzott pár lájkot.

Focilázban ég az egész kontinens. Nem csoda, hiszen nagyban zajlik már az Európa-bajnokság, amire eddig egyetlen egyszer jutott ki korábban a magyar válogatott, mégpedig 1964-ben, amit bronzéremmel zártunk. Szerdán ismét a hazai csapatnak szurkolhatunk, hiszen Németország ellen lépünk pályára, de most úgy néz ki, hogy két játékosunk is kihagyja ezt a mérkőzést. Loic Nego és Balogh Botond sem volt ott a válogatott kedd délelőtti tréningjén: Nego azért, mert pont az Európa-bajnokság előtt szenvedett izomsérülést, Balogh Botond pedig az edzőtáborban sérült meg, és azóta is a bokájával bajlódik.

Ez természetesen rossz hír, de van mellette jó is, mégpedig az, hogy Callum Styles - aki az Izrael elleni meccsen sérült le - már jól van, emellett Dárdai Márton és Horváth Krisztofer is egészséges, tehát mind a hárman játszhatnak majd a németek ellen. Szükség is lesz rájuk, hiszen a vesztes svájci mérkőzés után komoly pontszerzés kellene nekünk ahhoz, hogy továbbra is esélyesek legyünk az EB-n.

Nyilván mindenki most a saját nemzete csapatának szurkol, Terence Hill is az olaszoknak drukkol, és egy olyan képet rakott ki a közösségi oldalára, amiért most igencsak rajong az internet népe. Még magyarországi rajongói csoportba is kikerült az a fotó, amit a nagy pofonosztó posztolt ki magáról. Ezen a fotón Don Matteo-ként láthatjuk labdával a kezében, és azt írta hozzá:

„Hívj, ha Matteo edzőre van szükséged”

Terence Hill tehát Don Matteo-ként pörgött most rá az Európa-bajnokságra, de hozzá kell tenni, hogy nem ez az egyetlen EB-s fotó, amit kirakott; előtte egy másikat is készített.


Még magyar rajongók közül is belájkolták páran az a képet, amin a 85 éves Terence Hill labdával a kezében áll a kamera előtt. Bár az ehhez tartozó posztszöveget nem sokan tudják értelmezni, ugyanis a színész azt írta a képhez, hogy "senki sem áll készen". Hogy mire akart utalni ezzel Hill, nehéz lenne megtippelni, mindenesetre jó látni, hogy a színész is focilázban ég most, annak pedig még inkább örülhetünk, hogy még mindig ilyen jó formában van.