promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik után újabb magyar siker? Ismét lehetőséget kaphat egy focista a Liverpoolban

Szoboszlai Dominik után újabb magyar siker? Ismét lehetőséget kaphat egy focista a Liverpoolban

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A magyar felmenőkkel rendelkező focista előtt nagy lehetőség áll, ha őt választja a Liverpool.

Szoboszlai Dominik első teljes szezonját követően bátran kijelenthető, hogy a magyar játékos remek igazolásnak bizonyult a Liverpool FC számára. Az ő sikere pedig újabb magyar labdarúgók és Németországból érkező játékosok előtt nyithat utat Angliában.

Egy korszak mindenképpen lezárult: Jürgen Klopp távozása és Arne Slot kinevezése jelentős átalakításokat ígér a nyári átigazolási időszakban. Az érdeklődés mindig nagy az angol klubok részéről, de a menedzserváltás még inkább fokozza ezt.

A támadószekcióban Mo Szalah jövője sokáig kérdéses volt, de végül bejelentette, hogy egy szezont még biztosan marad a Liverpoolnál. Azonban a frissítés elengedhetetlen, ezért új arcok érkezése várható. Ivan Toney valószínűleg távozik a Brentfordból, míg Kylian Mbappé és a Real Madrid kapcsolata nem hagy sok teret a találgatásoknak.

[[cikk1]]

A hihető célpontok között szerepel Crysencio Summerville, aki jelenleg a Leeds Unitedben játszik, és akit Arne Slot menedzser szívesen látna a csapatában. Michael Olise, a Crystal Palace játékosa, szintén a Liverpool célkeresztjében van, akárcsak Pedro Neto a Wolves-tól.

A szakírók szerint a legvalószínűbb igazolás Gyökeres Viktor lehet, aki magyar szülőktől származik, de Svédországban született. Remek szezont zárt a Sporting Lisszabonban, ahol 29 gólt és 10 gólpasszt jegyzett, ezzel megszerezve a gólkirályi címet. Szerződése 2028-ig szól, így kivásárlása 85 millió fontba kerülne a Liverpoolnak. Az Arsenal is érdeklődik iránta, és több európai klub is figyeli a gólerős támadót, aki korábban a Coventry City játékosa volt.

[[cikk2]]

Az Anfielden új korszak veszi kezdetét, de még bizonytalan, mekkora transzferbüdzsé áll Arne Slot rendelkezésére, hogy a saját elképzelései alapján alakíthassa át a csapatot. Az biztos, hogy komoly változások várhatók, és izgalmas időszak elé néz a Liverpool és szurkolói.

forrás: Mandiner