promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Christiano Ronaldo feleségének a cicije kerekebb, mint egy focilabda, megbénult az EB közönsége ezt a fantasztikus testet látva

Christiano Ronaldo feleségének a cicije kerekebb, mint egy focilabda, megbénult az EB közönsége ezt a fantasztikus testet látva

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Georgina mindenhol tökéletesen kerek, popsiját és melleit is megmutatta Ronaldo felesége.

Az Európa Bajnokság egyik legizgalmasabb meccsét láhattuk tegnap este: a portugál válogatott csapott össze Csehországgal, amiből nem meglepő módon a Christiano Ronaldo vezette csapat került ki győztesen. A meccsre elkísérte gyönyörű felesége is, akivel 2016 óta alkotnak egy párt. Bár 11 év közöttük a korkülönbség, kapcsolatuk mégis fantasztikus, Georgina pedig minden bizonnyal az EB legszebb focistafelesége volt. De mit is kell tudnunk róla és kettőjük kapcsolatáról?

Georgina Rodríguez 1994. január 27-én született az argentin fővárosban, Buenos Airesben. Bár Argentínában született, gyermekkorát Spanyolországban, Jaca városában töltötte, amely a Pireneusok lábánál található. Számos forrás szerint Georgina gyermekkora nem volt könnyű, de ennek ellenére mindig kitartó és céltudatos volt. Már fiatal korában érdeklődést mutatott a divat iránt, és nagy álmai voltak.

Modellként kezdte karrierjét, majd később butikokban dolgozott Madridban, ahol nagyobb tapasztalatot szerzett a divatiparban. Egy ideig a Gucci egyik madridi üzletében dolgozott eladóként, ahol szépsége és eleganciája gyorsan felkeltette a vásárlók és a munkaadók figyelmét. Munkáját mindig professzionalizmus és elhivatottság jellemezte, amit későbbi karrierjében is hasznosítani tudott.

Georgina és Cristiano Ronaldo találkozása egy valódi tündérmese. 2016-ban találkoztak először egy Gucci üzletben, ahol Georgina dolgozott. Az első találkozásuk után nem sokkal újra összefutottak egy Dolce & Gabbana eseményen, ahol jobban megismerkedtek. Kettejük között azonnal kialakult a vonzalom, és hamarosan elkezdtek randizni. Georgina és Cristiano kapcsolata gyorsan fejlődött, és a média is hamar felfigyelt rájuk. Gyakran látták őket együtt különböző rendezvényeken, nyaralásokon és Cristiano focimeccsein. A kapcsolatuk a kezdetektől fogva erős volt, és Georgina gyorsan beilleszkedett Cristiano családjába.

Georgina és Cristiano Ronaldo együtt öt gyermeket nevelnek, akik nagyon fontos szerepet játszanak az életükben.

Georgina és Cristiano kapcsolata az évek során még erősebbé vált. Georgina gyakran oszt meg képeket és pillanatokat közösségi média oldalain, ahol követői betekintést nyerhetnek a család életébe. A pár gyakran utazik, ahová legtöbbször minden gyermekük elkíséri őket, de találnak időt arra is, hogy kettesben kapcsolódjanak ki. Georgina továbbra is aktívan dolgozik a divatiparban, és számos márkával dolgozik együtt modellként és influencerként. Emellett jótékonysági tevékenységekben is részt vesz, és gyakran támogat különböző szervezeteket.

Ám Georgina Rodríguez és Cristiano Ronaldo életében nem csak boldog pillanatok, hanem tragédiák is történtek. A legszomorúbb esemény 2022 áprilisában következett be, amikor elvesztették újszülött fiukat. Georgina és Cristiano egy ikerpár születését várták 2022 áprilisában. A család izgatottan készült az új jövevények érkezését, de sajnos a sors másként alakult. Az ikrek közül a kisfiú nem élte túl a szülést, míg a kislányuk, Bella Esmeralda, szerencsésen világra jött és egészségesen fejlődik. Cristiano Ronaldo és Georgina Rodríguez a közösségi médiában osztották meg a szomorú hírt, Ronaldo egy szívszorító üzenetben köszönte meg az orvosok és nővérek támogatását és professzionalizmusát, és kifejezte háláját a rajongók szeretetéért és együttérzéséért. A család rendkívül nehéz időszakon ment keresztül, de egymás támogatásával és a gyermekeik iránti szeretetükkel sikerült tovább lépniük.

A tragédia mély nyomot hagyott Georgina és Cristiano életében, de erősítették elkötelezettségüket egymás és családjuk iránt. A gyászt és a fájdalmat közösen dolgozták fel, és még jobban megerősödtek mint pár és szülők.

Georgina és Christiano élete ment tovább, a gyász után visszatértek a mindennapokhoz és a gyermekeik miatt sem hagyhatták el magukat teljesen. Georgina azóta ismét ragyog és megmutatta azt is, milyen remekül érzik magukat a családdal, de az is feltűnik a fotón, hogy mennyire hihetetlen formában van a focistafeleség: