promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anglia Szoboszlai Dominik nevében igazi érdekességet talált, már így hívják a mi fiúnkat
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai rengeteg nevet kapott már, de a popkulturálisan ez ért a legmagasabbra az ajándéktárgyakon is.

Szoboszlai Dominik meghódított az elmúlt fél évben mindent, amit lehetett, így már nemcsak Magyarországon rajonganak érte, hanem az egész világmindenségen óriási rajongótábora lett a Liverpool FC 8-as mezszámot viselő játékosának, aki pár napja begyűjtötte az év férfi sportolójának járó díjat is. Nem is olyan régen pedig azt is megtudhattuk, hogy pontosan hány szavazattal nyerte meg a magyar játékos ezt a rangos díjat.

Az Origo is megírta, hogy szoboszlai 795 pontot gyűjtött, míg az utána következő második helyezett, Kós Hubert 465 pontot gyűjtött be.

Szoboszlai közben elképesztően hangulatos videót mutatott a saját közösségi média oldalán arról is, hogy utazott az eseményre, arról pedig külön posztot is láthattunk, hogy vette át a díjat. Természetesen nagyon sokan gratuláltak neki, többek között a Liverpool FC rajongói oldala is azonnal posztolták a közösségi oldalakon, hogy Magyarországon micsoda kitüntetés érte a Liverpool FC középpályását, aki rövid sérülése után hamarosan az angol bajnokságban már vissza is térhet a pályán. Szükség is lesz rá, hiszen Jürgen Klopp csapatában nagyon sok a hiányzó, és a Liverpool ugyan vezeti a bajnokságot,

ám csekély pontkülönbséggel, így minden meccsnek hatalmas tétje van.

Aki követi a szurkolókat a közösségi oldalakon, így a YouTube-on, az Instagram-on vagy éppen a Facebook-on, az tudja, hogy Szoboszlai nevének kiejtésével nagyon meggyűlt a baja a világnak, és sokszor rosszul is ejtették ki, még a legnagyobb sztárok is, így Guardiola, a Manchester City mestere is. Nem is csoda, hogy korábban Szoboszlai olyan videót is közölt, amelyben megmutatja, hogy kell kiejteni a nevét.

Ám a szurkolók hamar feltalálták magukat a mágikus magyar kapcsán, még egy dal szövegét is átírták Szoboszlai nevével, és ezt a meccseken is éneklik. A legnagyobb karriert befutó angolosított Szoboszlai becenév azonban a Bossz, azaz a Boss, vagyis a főnök név, amely nagyon könnyen eredeztethető a magyar játékos nevéből, és igazán ikonikus.

Aki pedig Liverpoolban keres kis ajándéktárgyat Szoboszlaival kapcsolatban, az rengeteg kis tárgyat találhat, amelyen azt láthatjuk leírva, hogy Szo-BOSS-lai, ezek a tárgyak uralják általában az internetet.

Pár hónapja még ezzel a videóval üdvözölték a magyar játékost Angliában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás