promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo ezzel a bizarr módszerrel ismerkedik, és szedi fel a bombázó csajokat
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ronaldo csalafinta trükkel szerezte meg a nőket, akiket kinézett magának.

Cristiano Ronaldo ma már boldog családapa és férj de, ifjabb titán korában még elég érdekes módszerekkel próbálta befűzni a híres csajokat. Akit kinézett magának, annak meg akarta szerezni a telefonszámát, bármi áron. 

Rob Thornley, a Manchester United masszőre szerint Cristiano Ronaldo első, a csapatnál töltött időszakában elcserélte a Porschéját egy énekesnő telefonszámára.

A Daily Star cikke szerint Thornley azt állítja: Ronaldo megbízta őt azzal, hogy szerezze meg az X-Faktor sztárjainak telefonszámait.

Egy műsorban idézte fel, hogy egy meccset megelőző este, a Lowry Hotelben masszírozta meg a focistát, aki közben a tévében az X-Faktort nézte. Ki ez a lány, kérdezte Ronaldo. Thornley szerint Danni Minogue volt az érintett, aki Kylie Minogue testvére. 

"Meg tudnád szerezni a számát nekem?"

– kérdezte a focista. Thornley úgy volt vele, hogy ő Manchester United masszőre, mégis hogyan szerezhetné meg annak a hírességnek a telefonszámát? Végül azonban, 4-5 nap múlva valahogyan mégis sikerrel járt. A románc azonban nem jött össze Ronaldónak.

Csakhogy néhány hét múlva ismét masszázst kapott Thornleytól és újra az X-Faktort nézte közben. Ezúttal Kimberly Wyatt, a Pussycat Dolls énekesnőjének számára ácsingózott a sportoló. Wyatt fellépőként volt jelen a műsorban.

Azt kérdeztem: 

"Mi hasznom van ebből? Én a lányok számait gyűjtögetem neked, de nekem mi hasznom van belőle?"

Ronaldo válaszán pedig talán még ő is megdöbbent.

„Azt mondta: "Oké, akarod a kocsimat?" Volt egy Porsche Carrera kabriója, és azt mondta: "Ha elmegyek a Real Madridhoz, féláron eladom neked az autómat." Igent mondtam. Körülbelül tíz percbe telt, mire megszereztem a számot és továbbadtam neki.”

Ronaldo tartotta magát az alkuhoz, és amikor Madridba költözött, eladta az autóját a masszőrnek.

"Adtam neki 30 ezer fontot egy 60 ezer fontos autóért, és másnap eladtam 60 ezer fontért!"

– dicsekedett el a jól járt masszőr. Arról nem szól a fáma, hogy a második esetben összejött-e a szerelem Ronaldónak, de a bulvárlapok szerint nem. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás