promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeomlott az Instagram Cristiano Ronaldo feleségének hatalmas újításától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiano Ronaldo feleségének, Georgina Rodrigueznek a forró tangucis bikinije felrobbantotta az internetet. 

Cristiano Ronaldo a labdarúgás történetének egyik legnagyszerűbb alakja, és a portugál sztár még mindig aktív játékos, manapság a magánéletére már inkább több figyelem összpontosul, mint a produkciójára. A Real Madrid, a Manchester United és a Juventus egykori frontembere ugyanis már több, mint fél éve a Szaúd-Arábiában focizgat a helyi bajnokságban. A 38 éves veteránt persze rengeteg kritika érte a választása miatt, ám a pletykák ellenére is boldog családi életet élni látszik, bár egy erősen mozaikszerű családnak az apukája. Szerető feleségével, a korábbi modell és jelenlegi influenszer Georgina Rodriguezzel nem kevesebb, mint öt gyermeket nevelnek. Tavaly egy ikerterhességet követően egy egészséges babának adott életet Ronaldo neje, míg első közös gyerekük még 2017. novemberében született. Alig fél évvel korábban pedig még egy béranya örvendeztette meg a focistát egy ikerpárral. "CR7" első utódja a már egészen régen, még 2010-ben született Cristiano Junior, aki állítólag nagyon is tehetséges sportoló. 

A nemrég véget ért szezon igen hosszúra és változatosra sikerült Ronaldo számára. A portugál zseni még a Manchester Unitednál kezdte az idényt, ám csúnyán összerúgták a port a klubbal és a saját menedzsmentjével. "Ronnie" még novemberben lelépett hazája válogatottjához, hogy aztán egy újfent balul sikerült világbajnokságon vehessen részt. Januárra azonban már új munkaadója volt a szaúdi Al-Naszr képében. A közel-keleti államba természetesen követte szerelme, Georgina és kisfiai és kislányai is. Az asszony pedig igyekszik feltalálni magát a hozzá hasonlókkal nem éppen barátságos kultúrában is, ahonnan természetesen továbbépíti a saját brandjét. 

Georgina a szaúdi királyságban is igazi influenszer, a reklámozók pedig megőrülnek érte, főleg, hogy egy ilyen anyagilag igencsak erős országban tengeti a mindennapjait a férje mellett. Most pedig éppen nyaralgatni van a kiscsalád, mégpedig az ilyenkor roppant meleg klímájú Szardínia környékén, a csodás és meleg Földközi-tengeren. A paparazzik által is erősen fényképezett família azonban mindenki mást is megelőzött a fényképek elközlésében. Ugyanis Ronaldoék soha ilyen bátran nem töltöttek fel még ennyi fotót az Instagramra, mint most. Rengeteg képen keresztül engedtek bepillantást a nyaralásukba, egy pillanatig sem takargatva gyermekeiket. És a szépséges Georgina idomait, aki egy forró tangucis bikiniben mutatta meg bájait. Köszönjük!

[[geo4]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás