promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi felesége most leleplezte a szövetségi kapitányt: ezt csinálja a férje otthon, amikor veszít a magyar csapat
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így reagál Marco Rossi a magyar csapat vereségére a négy fal között.

A tegnapi napon tűkön ülve várta Magyarország, hogy pályára lépjen a magyar csapat. Az első kisorsolt ellenfelünk Svájc volt, akiktől sajnos egy 3-1-es eredménnyel kikapott a magyar csapat. Érezhető a mérhetetlen csalódottság, amit az országunk és a szakértők éreznek, még a legnagyobb drukkerek szerint is gyengén szerepelt a csapat. A sportoldalak felrobbantak, egymást érik az elemzések és találgatások, hogy mi történhetett, hiszen szinte mindenki úgy gondolta, jó esélyekkel lépünk a pályára a svájci csapattal szemben. Ugyanennyire felháborodtak és elkeseredtek a kommentelők is, akik szintén különböző teóriákkal álltak elő a vereség okáról.

A meccs után nyilatkozott Szoboszlai Dominik is, akin szemmel látható volt a csalódottság, mindegyikükön szomorú fásultság vett erőt. Bár optimistán vágnak neki a további meccseknek, érezhető volt, hogy nagy csapás az első meccs végkimenetele.

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a Magyar Válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi hogyan viseli, amikor kikapnak a srácok. Erre a válaszra felelt most gyönyörű felesége, Mariella Rossi, aki már több mint 30 éve hű társa a férjének. Bár a riporterek is találkozhatnak vele a meccsek után, azonban Rossi igazi arcát és érzéseit családja láthatja, otthon a négy fal között.

Erről így nyilatkozott Mariella:

Győzelem után nagy az ünneplés, Marco boldog, eszünk, iszunk a családtagokkal, olykor barátokkal kiegészülve. Viszont a válogatott veresége után még enni sem tud Marco, olyankor nagyon szomorú. Ilyenkor sem hagyom magára, sokat beszélgetünk, többnyire fociról akkor is, és igyekszünk megtalálni a pozitívumokat a vereség ellenére is.

Ebből tisztán látszik, hogy mennyire megviseli Rossit, ha a sok gyakorlás és a remek játékosok ellenére nem sikerül a győzelem. Mariella ekkor is hű társa és igyekszik jobb kedvre deríteni kedvesét, akinek nyilván jól esik, hogy bármilyen eredménnyel is zárul egy meccs, párjára számíthat, aki igyekszik mindig jobb kedvre deríteni.

Az Európa Bajnokságon lezajlott Magyarország-Svájc meccsről készült összefoglalót itt nézhetitek meg:

Forrás: sportal.blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás