promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi fontos üzenetet tett közzé a közösségi oldalán a Montenegró elleni meccs után, jöttek is a gratulációk
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marco Rossi mindenkinek megköszönte a támogatást, a kapitány stílusosan írta meg az üzenetét.

Marco Rossinak és a magyar csapatnak győzelemmámoros napjai voltak az Eb-selejtezők után, hiszen a csapat nem mindennapi körülmények között harcolta ki az Eb-részvételt, igazi oroszlánokként küzdöttek a pályán, és nagyon izgalmas meccseket játszottak. Az utolsó három meccsen bizony mindig voltunk hátrányban, Litvániában pedig kétgólos hátrányból állt fel a sapat, majd Bulgáriában már csak egy gólt kellett ledolgozni az utolsó percekben, végül Montenegró ellen is hátrányból jöttünk fel, de ezt a meccset végül behúztuk, így meglett a csoportelsőség, a csapat pedig már készülhet a szurkolókkal egyetemben készülhet a jövő évi németországi kontinensviadalra.

Minket majd a második kalapból húznak ki.

A mérkőzés után elképesztő ünneplés vette kezdetét a pályán, Szoboszlai Dominik felhörpintette a pálinkát, majd még énekeltek is közösen a szurkolókkal, ezután pedig a mester, Marco Rossi is felment a szurkolók kis tribünjére, majd már a jövőre vonatkozó üzenetet fogalmazott meg.

Az utolsó meccs után így eljött a köszönések, a köszöntések és a számvetés ideje, ilyenkor a múlt már egész másfajta fénytörésben látszik, és hőseink megkönnyebbülten nyilatkozhatnak, minden addig bent felgyülemlett dolog a felszínre kerülhetett. Marco Rossi is nagyon személyes és szívhez szóló köszönést tett közzé a honlapján, többek között azt is leírva, hogy örökké szívében őrzi majd, hogy lehetővé tették számára a tegnapi élményt.

Íme a szövetségi kapitány teljes posztja, majd a poszt alatt láthattok igazán személyes üzenetet is videón a kapitánytól.

Az M4 sportnak nyilatkozva például arról beszélt Rossi, hogy ez valami olyan érzés volt, amit még sosem élt át, ami még sosem adatott meg külföldi edzőnek, ám itt ki is javította magát, hogy talán ő már nem is az, hiszen korábban magyar állampolgár lett. Rossi megható nyilatkozatát IDE kattintva is meg lehet hallgatni.

A meccs utáni sajtótájékoztatón pedig arról beszélt Rossi, hogy pályafutása során sosem tisztelték még ennyire:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás