promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges kapcsolat van Marco Rossi és Szoboszlai Dominik között - fotó bizonyítja, amit eddig senki nem vett észre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a dolog örökre összeköti őket.

Tegnap este lejátszotta az Európa bajnokság előtti felkészülései meccseinek egyikét a magyar labdarúgó válogatott, méghozzá sikerrel: a nem túl magas színvonalú mérkőzésen végül a csapatkapitány és legnagyobb sztárunk, Szoboszlai Dominik büntetőből szerzett góljával sikerült 1-0 arányban legyőzni a kiváló erőkből álló török válogatottat.

Szinte már megszokottnak mondható, de a csapat megint fergeteges hangulatban, teltház előtt játszott: tényleg elképesztő mértékű a rajongás, ami a fiúkat körülveszi.

Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazolásával olyan szupersztár státuszba emelkedett, amire itthon futballistaként időtlen idők óta nem volt példa: Dominik gyakorlatilag sportolóból közszereplő lett.

Ha nem is annyira, mint Dominik, elképesztő népszerűségnek örvend a szövetségi kapitány, az immár magyar állampolgár Marco Rossi is - már az sem számít szokatlannak, ha valamit az ő arcával reklámozva igyekeznek eladni nekünk.

Nos, a két sportolót, Rossit és Szoboszlait van egy dolog, amit a futball szeretetén kívül összeköti - úgy tűnik, ebben a dologban mindenképpen hasonló az ízlésük.

Az nem meglepő, hogy a profi sportolók között sok a nagy órarajongó - ehhez a "hobbihoz" magas szinten művelve azért lássuk be, nem árt a csillagászati fizetés. Szoboszlai Dominikot már sokféle luxusórában láthattuk - de van olyan típusúja is, amire a mester és ő is esküsznek.

A Rolex sok ember számára egyet jelent a luxusórákkal - valóban nagyon keresett és patinás márkáról van, a Daytona fantázianevű modelljük pedig az egyik leghíresebb dizánjuk, amiből többféle változat is elérhető: magának Dominiknak is több színváltozatú Daytonája van.

Az látjuk, hogyha szeretnénk hozni a Rossi-Szoboszlai stílust, akkor nem lesz olcsó mulatság - a srácok viszont sok embernek okoznak örömet, úgyhogy mi nem sajnáljuk tőlük, a találatokért pedig nagy hála a kiváló csuklo_szpotting nevű Instagram oldalnak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás