promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi nem kertel tovább Szoboszlairól, azonnal kimondta az Eb-előtt

Marco Rossi nem kertel tovább Szoboszlairól, azonnal kimondta az Eb-előtt

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Két hét maradt hátra az Eb-kezdésig, felfokozott várakozás övezi a nagy időt.

Már mindenki az Európa-bajnokságra készül szerte Európában, rengeteg akcióval is játékkal csábítják azokat, akik fogékonyak a focival kapcsolatos hírekre. És közben beindult a jóslások gőzhengere is, szakértők próbálják megfejteni, hogy vajon ki nyerheti meg a kontinensviadalt, és persze az országok arra is kíváncsiak, hogy a saját nemzetük tzenegye meddig juthat majd a megmérettetésen.

Magyarország az egyik legerősebb csoportba került az idei Eb-n, így nem lesz könnyű dolguk a magyaroknak, akik a házigazda és nagy sikerekre éhes Németországgal, az energiabomba Skóciával és a komoly erővel bíró Svájccal kerültek egy csoportba. A latolgatások általában úgy szólnak, hogy Németország és Svájc lehet a két továbbjutó, a magyarok pedig a csoport harmadik helyén érkezhetnek be, így pedig továbbjuthatnak, hiszen a csoportharmadikok közül is jutnak csapatok majd az egyenes kieséses ágra.

De mi következik?

Jamie Carragher, a Liverpool FC egykori kiválósága, aki miután szögre akasztotta a stoplist, szakértő lett különböző portálokon, azt mondja, hogy a magyaroknak komoly esélyük van arra is, hogy a legjobb nyolcba kerüljenek. Jamie Carragher szavaira adni kell, hiszen korábban ő volt az, aki a világbajnokság kapcsán megjövendölte, hogy Argentína lehet a nagy favorit, és ők is nyerik a címet.

Nos, igaza lett.

A magyarok még két felkészülési mérkőzést játszanak az Eb előtt, Írországban játszunk Dublinban az írek ellen, itthon pedig majd Debrecenben fogadjuk Izrael válogatottját.

Marco Rossi most a MOL Pályán kívül podcastjében beszélt az életéről rengeteg dolog szóba kerül az interjú során, így többek között Szoboszlai Dominik is, akiről Marco Rossi elismerő szavakkal beszélt. A szövetségi-kapitány a fiatalokról beszélt, és ennek kapcsán azt is megjegyezte:

"Van néhány ígéretes meccsük, azt hiszik magukról, hogy fenoménok, majd hónapokra eltűnnek. A magyar bajnokságban, ami nem a Premier League. Kell, hogy legyenek nagy potenciállal ellátott tehetségek, de fontos a mentalitás. Vegyük Szoboszlai Dominikot, ő nem dől hátra, nem elégszik meg a teljesítményével, rengeteget fut, dolgozik, ezt Angliában is bizonyította"

- idézte Marco Rossi szavait az NSO.