promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött Szoboszlai Dominik gigakeblű barátnője, lehengerlő fotót posztolt magáról Borka
Borítókép:  instagram.com/borkabuzsik
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik elképesztően gyönyörű barátnője szívesen pózol a kameráknak. 

A Liverpool sztárfocistájának a szíve ismét foglalt, választottja pedig egy székesfehérvári nő, Borka. A fiatal hölgyemény egyébként szívesen áll a kamerák célkeresztjében, így minden fotóján jól látszik, hogy ismert a terepen hódít, ugyanis mindig a lehető legelőnyösebb oldalát mutatja. - Kezdetleges rajongótáborának nagy örömére. 

Kapcsolatuk nemrég látott napvilágot, így most a fiatal lányra rengeteg figyelem szegeződik. Szoboszlai Dominik korábban maga vallotta be, hogy boldog párkapcsolatban él, ám még nem láthattuk hivatalosan a lányt. Borkára azonban sokan felkapták a fejüket, hiszen egy elképesztően gyönyörű, modell testű nő, aki testi adottságait nem fél ország-világ előtt megmutatni.

Borka kiszemeltjét állandóan rajongók veszik körbe

A fiatal sztárfocista tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, azonban az ő esetében ez már nem olyan egyszerű dolog. Tekintve, hogy a Liverpool sztárfocistájáról beszélünk, Angliában lépten-nyomon azt figyelik a rajongók, hogy mit csinál, hol van és kivel. Remélhetőleg a kapcsolatuk nem fut zátonyra azért, hogy Dominik körül folyamatosan legyeskednek a szebbnél-szebb nők.

 

Szoboszlai Dominik újra szerelmes

A magyar válogatott kapitánya tavaly szeptemberben szakított volt kedvesével, Gécsek Fannival, a hír pedig sokkolta a rajongókat, hiszen a fiatalok kapcsolata irigylésre méltónak látszott. De csak látszott... A románcuk ugyanis nem bírta már ki Dominik átigazolását, így jobbnak látták, ha szakítanak.

Hónapokig aztán nem lehetett hallani senkiről a sztársportoló életében, úgy tűnt, hogy csak a karrierjére koncentrál, de aztán megjelentek azok a pletykák, amiket már említettünk.

Az első találgatások abból indultak, hogy a Liverpool sztárja elkezdte követni Borkát az Instagramon. Ebben persze semmi nincs még, ám Dominik a szakítása óta nem érdeklődött a közösségi oldalán más lányok iránt, csupán azokat követte, akiket mindketten ismertek Fannival. Éppen ezért lepődtek meg a rajongók, hogy most egy székesfehérvári hölgy is ott van a listán… Vagyis kettő, mert a teljes igazság az, hogy: Borka lánytestvére is helyet kapott a a sorban.

Egy szemfüles Redditező robbantotta egyébként a bombát, aki kiszúrta, hogy a szőke lány fotói között ott ékeskedik egy olyan is, ami feltehetően Dominik kocsijában készült. Kis kutakodás után azonban mindenkinek feltűnhet, hogy az önkéntes Columbonak igaza volt. Borka valóban rendszeresen utazik a focista autójában, s még meccseire is gyakran elkíséri őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás