promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai azonnal felkerült a Liverpool listájára, kőszívű döntés született a szakértők részéről
Borítókép:  Profimedia/Stefano Nicoli/Speed Media/Alamy Live News
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy újabb lista a szezon végén, rajta Szoboszlai Dominik.

A szezon végén megszoktuk már, hogy sorra jönnek a listák a különböző csapatokkal kapcsolatban. Liverpoolban különleges vége lett a szezonnak, hiszen Szoboszlai Dominik csapata búcsúztatta az ikonikus trénert, a sztáredzőt, a német mestert, Jürgen Klopp-ot, aki 9 év után hagyta ott a klubot. Klopp döntött a távozás mellett, hiszen egy kis pihenőt szeretne tartani most. Ám a csapat és a mester továbbra is elválaszthatatlanok lesznek, hiszen a kezdetek kezdetén majd segíti az új holland edző, Arne Slot munkáját.

Sokan összegeznek, így többek között olyan lista is készült, amelyen a Jürgen Klopp-éra álomtizenegye szerepelt rajta.

A This is Anfield nevű oldal most készített egy lajstromot, amire a mostan szezon játékosait tették fel erősorrendben, azok kerülhettek rá, akik legalább tíz meccset játszottak az idényben. A játékosok a pontszámokkal kerültek rá, amelyet a szakértő adott nekik.

Mégis hányadik lett a magyar játékos, Szoboszlai Dominik?

A listán tehát a legjobbaktól a legrosszabbakig vannak fent a játékosok a Jürgen Klopp-éra utolsó évadából. Kostas Tsimiskas a lista legvégén, ő kapta a legkevesebb pontot a szakértőktől. Szoboszlai Dominik a 20. helyre került 6,42-es átlag értékeléssel, de megjegyzik, hogy elképesztően erős volt a kezdés, ám később a szezon végén a fáradtság jelei mutatkoztak. Így persze marad majd a további szezonokra, hogy kiteljesedjen Liverpoolban.

Ki került a lista élére?

Az első három helyezett:

  1. Virgil van Dijk
  2. Alexis Mac Allister
  3. Jarell Quansah

Szoboszlai góljai és asszisztjai a szezonban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás