promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlainak elfogyott a türelme, kíméletlenül leállította magyar rajongóját, aki túl messzire ment
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominiknak most muszáj volt meghúznia a határait, hangot adott nemtetszésének.

Egy hírességnek a hétköznapi élet szinte elképzelhetetlen. A boltba sem mehet le úgy, hogy ne rohamozzák meg a rajongók, úton-útfélen aláírásokat kérnek tőle, megszólítják, kamerázzák. Ezt nem egyszerű kezelni, még azok számára sem, akik fekete öves celebritások. Hát még azoknak, akik alapból nem a hírnév miatt csinálják.

Ilyen Szoboszlai Dominik is, akinek egyetlen célja van, minél jobbnak lenni a pályán. Legyen szó akár a magyar válogatottról, akár a Liverpoolról, az ő igazi fokmérője a teljesítménye, nem pedig az, hogy hány helyen jelenik meg a neve.

Ennek ellenére mindig igyekszik a lehető legtöbbet adni a szurkolóknak, akik szeretik és tisztelik őt. Ezt láthattuk a novemberi, Montenegró elleni hazai mérkőzésen is, ahol eldőlt, hogy Magyarország csoportelsőként jut ki az Európa-bajnokságra.

Hasonló bravúrt évtizedek óta nem ért el a válogatott, Szoboszlai pedig két perc alatt, egymaga fordította meg a mérkőzést. Az összecsapás után a válogatott vezéreként, közel 70 ezer ember előtt mondott szónoklatot a Puskás Aréna lelátóján, a drukkerek pedig ereklyeként vigyáztak rá, és még egy jó pálinkával is megkínálták, hogy biztosan legyen elég energiája a későbbiekre.

Nem minden pillanat sikerül azonban ennyire varázslatosra. Szoboszlai Dominik néhány napja a Fejér vármegyei Abai napokon igyekezett kikapcsolódni a fárasztó szezon után, ám azonnal megtalálták, és bár egy darabig kedélyesen osztogatta az aláírásokat, egy ponton elfogyott a türelme.

A TikTokra felkerülő videón az látszik, ahogy valamit hevesen gesztikulálva szeretne elmondani egy srácnak, egy ponton azonban kiszól a háttérben őt kamerázó rajongójának, hogy ne videózza őt. Azt nem tudni, hogy mi lehetett a háttérben, mindenesetre azt érdemes lenne fejben tartani, attól, hogy valaki híres és ad nekünk néhány másodpercet az idejéből, még nincs jogunk tiszteletlenül bánni vele.

Forrás: Goal.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás