promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szakértő nem kertelt, Szoboszlainak ezek a kilátásai Liverpoolban az új edző csapatában
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így nézne ki a kezdő tizenegy Liverpoolban.

Az angol Premier League véget ért, lezárult tehát a 2023/2024-es szezon, amely nem hozott meglepetést, hiszen a Manchester City lett megint a bajnok, negyedszerre söpörte be a bajnoki címet egyhuzamra. Pep Guardiola csapat tehát Angliában letaszíthatatlannak tűnik a bajnokság éléről. Pedig legutóbb éppen a Liverpool-nak sikerült, Jürgen Klopp legénységének megszerezni a címet a City orra elől.

Az utolsó meccs ma már csak formalitásnak tűnik, hiszen a City ledarálta az ellenfelét, nem is meglepő talán, hogy a Liverpool utolsó meccse utáni búcsúztatást a tévében többen nézték, mint a City ünneplését. Jürgen Klopp búcsú showja sokkal több embert vonzott. A Liverpool Beat adatokat is hoz nekünk, mint írják, Sky Sports forrásaink szerint a nézők 61%-a nézte Jürgen Klopp búcsúját, és csak 23% a Manchester City ünneplését.

És Jürgen Klopp már be is vezette Arne Slot nevét a Liverpool-drukkereknél, ez pedig a búcsú egy igazán meglepő pillanata volt, hiszen az edzőváltás a rigmusban is megfigyelhető volt

A lapok pedig már arról írnak, hogy nézhet majd ki a holland Liverpoolja, hogy nézhet ki a kezdő tizenegy a Vörösöknél. Korábban amúgy Jürgen Klopp is elismerte, hogy a változás jót tehet a csapatnak, ám sokan félnek az ismeretlentől. Sok Liverpool-drukker nem ismeri Arne Slot munkáját, amelyet a Feyenoordnál végzett az elmúlt években.

A GOAL.com szakújságírói azt nézték meg, hogy állhat fel a Liverpool FC a következő szezonban. És persze mindenkit az érdekel Magyarországon ezzel kapcsolatban, hogy Szoboszlai Dominik helyét miként látják a szakértők.

A Liverpool korábbi kiválósága, a holland Dirk Kuyt amúgy korábban úgy nyilatkozott, hogy Arne Slot jó utódja lehet Jürgen Kloppnak, hiszen a meglátásaik, a játékról alkotott képük és a játékstílusuk is hasonló.

A Feyenoordnál Slot stílusa az volt, hogy nyomást helyeztek az ellenfélre az ellenfél védekező harmadában, és itt próbáltak labdákat szerezni, hogy azzal azonnal támadásba lendüljenek. Ebben pedig Slot akár sokat számíthat majd Szoboszlaira is, akinek játékintelligenciája és technikája kapóra jöhet Arne Slotnak. A szakértők le is írják, hogy támadó középpályásként Szoboszlaival komoly tervei lehetnek az új liverpooli edzőnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás