promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli akció a benzinkutakon, csak két napig él a különleges ajánlat
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges akciót hirdettek a hazai benzinkutakon.

Rossz híreket kaptak a héten a magyarországi autósok, ugyanis tovább emelkedtek szerdán, majd pénteken is az üzemanyagárak. A hétvége előtt a benzin beszerzési ára bruttó 7 forinttal emelkedett, a gázolaj nagykereskedelmi ára pedig 5 forinttal lett több a hét második felére. Tehát jelenleg az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a benzinkutakon:

95-ös benzin: 631 Ft/liter

Gázolaj: 648 Ft/liter.

Viszont most egy rendkívüli akciót hirdettek hétvégére, ami tényleg csak szombaton és vasárnap lesz érvényben, viszont most érdemes kihasználni a lehetőséget, hogy az átlagárakhoz képest olcsóbban tankolhatunk.

A különleges ajánlattal a MOL rukkolt elő, akik már pár hete bevezették ezt az akciót: ennek az a lényege, hogy hétvégeken olcsóbban tudnak tankolni azok az autósok, akik használják a MOL Move applikációt.

2023. március 23-án és 24-én -10 forint kedvezményt kaphatunk bizonyos töltőállomásokon; az akció az EVO, EVO Plus, és ECO+ Autógáz üzemanyagokra vonatkozik.

Ahhoz, hogy érvényesítsük a kedvezményt, használni kell a MOL Move applikációt, és a kedvezmény automatikusan levonásra kerül. Hogy melyik töltőállomások vesznek részt az akcióban, azt ugyancsak az applikációban tudjuk megnézni.

Egyébként még egy jó hírrel szolgált a MOL, ugyanis nem csak ezen a hétvégén, de március utolsó hétvégéjén is élni fog az akció - tehát március 30-án és 31-én is 10 forinttal olcsóbban tankolhatnak az applikációsok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás