promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forrnak az indulatok Budapest szívében, az az aprócska ingatlan korbácsolta fel a hangulatot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 9 négyzetméteres lakást nem kevesebb mint 23 millió forintért árulják a fővárosban.

Nem akármilyen "lakást" árulnak horroráron Budapesten. A főváros kilencedik kerületében található ingatlant egyébként két tárolóból alakították ki, az aprócska lakot pedig Csorba Dániel ingatlanos-youtuber mutatott be a Facebookon.

Az említett videóban Csorba Dániel egyértelműen utal rá, hogy jelenleg  AirBnb-lakásként használják az ingatlant, a kis lyukat  „bejárva” pedig ki is derül, hogy hosszú távú lakhatást erőteljes kompromisszumokat kötve lehetne csak benne elképzelni.

Ugyanis méreteiből is adódóan, ruhának szinte nincs is hely benne, de főzőlapot vagy sütőt se keressen benne senki, és a hűtőbe is alig lehet bármit is betenni.
Ugyanakkor van benne egy nagyon kicsi fürdőszoba, valamint házközponti fűtés, légkondi, sőt még egy ablak is, tehát szellőztetni legalább lehet benne.

A minilakásban található, kihúzható ágyon akár két ember is elalhat, de igen nehéz elképzelni, hogy egy-két éjszakánál hosszabb tartózkodás komfortos lenne benne. Ami pedig még ezeknél is sokkolóbb az nem más mint az ár, a jelenleg épp eladó szuperminigarzon ugyanis nem kevesebb mint 23 millió forintba kerül jelenleg, ami valljuk be felháborítóan magas összeg.

De most nézzük a Dívány által kiszúrt videót.

A videóhoz természetesen a kommentelőknek is volt egy-két szava és nem is finomkodtak amikor a véleményüket kifejtették a szuperdrága ingatlan kapcsán.

Értem én hogy mindenki hamar akar meggazdagodni ebben az országban vagy hamar akar sok pénzre szert tenni! És nyilván mindenki annyit kér a szolgáltatásért vagy az áruért amit árul amennyit akar de azért ez már a vicc kategória!
Velejéig rohad ez a világ.

A lakás, amiben a budiról ülve tudod leszűrni a húslevest ...

És itt van a rafináltság, hogy itt egy ablak és ki is lehet nézegetni!
Igen mondjuk egy ablaknál ez nem egy hátrány

23 millióbol veszek egy családi házat falun amiben van  három szoba meg konyha, WC, fürdőszoba. És még kert is van.

Ez röhej ! Komolyan mondom... röhej. Ennyi pénzért egy lukat. Itt mindenki hülye?!

- írták többek között a felháborodott hozzászólók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás