promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverte a nézőket a TV2, vérlázító amit sokak kedvencével bejátszottak főműsoridőben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Váratlan húzással rukkolt elő a csatorna, ami nagyon sok néző felbosszanthatott.

A TV2 jelenlegi egyik, ha nem a legnépszerűbb műsora egyértelműen a Kincsvadászok, ami hétről hétre egyre több embert ültet le a tévéképernyők elé. A csatorna azonban nemrégiben bejátszott egy olyan szemtelen dolgot, ami nagyon sokakat felbosszanthatott a nézők közül.

A műsor népszerűségét egyébként egyértelműen jelzi az is, hogy korábban hétről-hétre növekvő számokat mutatott, ami egy késő esti műsortól különösen nagy érdem, sőt nemrégiben még egy heti toplistás 3. helyet is bezsebelt az egyik adás, a Mi kis falunk és a Cápák között mögött.

Ezek után pedig nem is lehet csodálkozni azon, hogy a Kincsvadászokba már el is indult a jelentkezés a következő évadra, miután Till Attila műsora esténként masszívan a TV-nézők 20%-át ülteti a képernyő elé, ez pedig roppant jó arány. Ennek az elképesztő sikernek pedig vélhetően az a titka, hogy laikusként is sokat lehet tanulni a műsorból és az sem mellékes szempont, hogy néha különösen megható emberi sorsokról hull le a lepel a tárgyak történetén keresztül és természetesen a licit is tartogat izgalmakat.

A legutóbbi, március 8-ai, pénteki adás kapcsán azonban sok nézőnek feltűnhetett egy furcsaság. Ha alaposan mefigyeljük úgy tűnhet, hogy a TV2 ránézésre teljesen random dobálja be műsorait a főműsoridőbe. A Szerencsekerék című vetélkedőműsornál például már többször előfordult, hogy az új részek közé valahogyan ismétlések keveredtek, amiket előre nem jelzett a csatorna. Kasza Tibi műsora virágkorában hatalmas tömegeket ültetett a tévé elé, így a port.hu cikke szerint a TV2 simán azt gondolhatta, hogy egy-egy alkalom még nem a világ, elvégre talán akkor is nézik a műsort a nézők, ha már egyszer látták, elvégre senkinek nem lett még baja abból, hogy ismétlést nézett hétköznap főműsoridőben.

Nos a csatorna pedig ugyanezt játszotta meg március 8-án, pénteken, amikor a Kincsvadászok második epizódját dobták be a nézőknek. A TV2 által leadott műsortervben egyébként egyáltalán nem volt jelezve, hogy ez alkalommal csak ismétlést várhat a nagyérdemű, mivel elvileg az első évad 35. epizódját kellett volna látnunk. Ez pedig elég sok a műsort kedvelő nézőt felbosszanthatott, amin nem is kell csodálkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás