promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli nem akármibe ültette Bettit, kevesebb mint 600 forintért tankolhatunk, törölte az RTL a legnépszerűbb műsorát
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes dolog történt a héten, a legolvasottabb cikkek közül így vagy úgy, de több is az autózáshoz kötődött. A benzinárcsökkentés híre mindent vitt, de erős versenyző volt az  alulöltözött időjós is.

A benzinár mindent vitt ezen a héten. Tulajdonképpen elég megszokott, egy héten a holtankoljak.hu rendszeresen két alkalommal tesz jelentést arról, hogy hogyan alakulnak az üzemanyagárak, de ezúttal nagy dolog történt, ami rögtön sokkal több embert érdekelt. Történetesen nyár közepe óta nem volt olyan olcsó a benzin, mint most - igaz, továbbra is el tudunk képzelni ennél kedvezőbb árakat.

Ha egy műsor lekerül a képernyőről, az mindig óriási érdeklődésre tart számot, nem volt ez másként Ördög Nóra műsorával, az Ázsia Expressz ötödik évadával sem, ahol Alekosz okozza a legtöbb galibát. Mint kiderült, a reality vége óta már nem alkotnak egy párt Varsányi Rékával, bár Alekosz azt is megkérdőjelezte, hogy egyáltalán voltak-e ők egy pár valaha is?

Gaál Noémi még mindig képes lázba hozni egész Magyarországot, főleg ha botrányról van szó. Még 2005-ben történt a nevezetes eset, mikor az idomairól (is) híres időjós élő adásban villantott véletlenül, ami a TV2 vezetőit is teljesen kiakasztotta. Azóta persze sokat változott a világ, ma már nem is olyan ritka az ekkora dekoltázs a képernyőkön.

Egy zárt Facebook csoportban kezdett terjedni egy fénykép Budapestről, melyen egyik emblematikus járművünk látható. A nosztalgikus fotón, melyet a retro tömegközlekedési eszközök kedvelőinek csoportjában tették közzé egy ma is működő járat, az 51-es villamos szerepel.

A tévénézők vasárnap este láthatták, hogy Jákob Zoli döntött és kiderült, hogy ki nyerte el a szívét a Nagy Ő műsorában. Az utolsó adásban Bettina és Nati között kellett választania Jákob Zolinak, akinek végül meghozta a nehéz döntést és Bettinek adott bizalmat a továbbiakban, azóta őt furikázza a tűzpiros Ferrarival. De mi történt azóta kettőjükkel? Máris szakítottak? 

Szoboszlai Dominik évente több mint 6 millió fontot keres a Liverpool játékosaként, ebből pedig bőven jut a luxuskocsikra. Amióta Szoboszlai Dominik átment a Liverpool-hoz, mindenki arra kíváncsi, vajon most milyen luxusautóra fogja lecserélni a Mercijét. A középpályás az InStyle Men magazinnak adott most interjút, amiben az új autójáról is beszélt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás