promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csinos időjós megfeledkezett mélyen kivágott ruhájáról, élő adásban olyat villantott, hogy a TV2 vezetői is kiakadtak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Botrány tört ki a TV2-nél a műsorvezető kihívó ruhája miatt.

Gaál Noémi annak idején még a TV2 időjósa volt, és bizony többször előfordult, hogy olyan ruhát vett fel, ami nem éppen az időjárás-jelentés élő adásaihoz volt való. A műsorvezető - aki 2005-ben az egyik férfimagazinnak is levetkőzött -, egyszer olyan rövid ruhát húzott a stúdióban, hogy teljesen kilátszott a bugyija, de az okozott nagyobb botrányt, amikor 2009-ben egy olyan mélyen kivágott ruha volt rajta, hogy konkrétan teljesen be lehetett látni a mellei közé.

A TV2 vezetői nem is hagyták szó nélkül, rögtön az élő adás után felhívták a stúdiót, és kérdőre vonták őket, hogy miért adtak Gaál Noémire egy ilyen kihívó szettet az időjárás-jelentésben.

„Szombaton én is otthon, élőben néztem a villantást, és nagyon meglepődtem, amikor megláttam Noémi merész dekoltázsát. Természetesen büszkék vagyunk arra, hogy milyen csinos műsorvezetőnk van, de ez a villantás a merésznél is merészebb volt. A műsor után egyből betelefonáltunk, megkérdeztük, hogyan fordulhatott ez elő, és Noémi és a stylistok is jobban odafigyelnek majd erre a jövőben”

- nyilatkozta az eset után a TV2 szóvivője.


Magyar Rita hozzátette, hogy a férfinézők bizonyára nem örülnek majd, hogy a TV2 ezentúl jobban odafigyel arra, hogy a műsorvezetőik milyen ruhákat vesznek fel, de úgy látszik, ez az ígéret csak rövid időre szólt.

Manapság az az elvárt, hogy a női műsorvezetők formáit minél jobban kihangsúlyozzák a ruhák. Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Gabi, Köllő Babett, de még Ördög Nóra is többször kap olyan szetteket a stylistoktól, amikben jócskán kikandikálnak a melleik.

Ezek szerint a TV2 már szakított az erkölcsös elveikkel, és követik az RTL mintáját, akik már régebb óta mutogatják női dolgozóik formás idomait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás