promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az időjós Gaál Noémi is levetkőzött egy férfimagazinnak, és azt is elárulta, hányadik randin bújt ágyba az akkori párjával
Borítókép:  YouTube / Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tévés szépség nem mutatott meg mindent magából, de így sem lehetett okunk panaszra.

Biztosak lehetünk abban, hogy a férfiak zöme csupán azért nézi az ATV csatorna időjárás-előrejelzéseit, hogy újra meg újra megcsodálja az időjós Gaál Noémi formás idomait. A visszafogott szépséggel kapcsolatban talán már kevesebben emlékeznek arra, hogy 2005-ben levetkőzött az egyik magyarországi férfimagazinnak.

Az októberben már az 52. születésnapját ünneplő Noémi az FHM februári számának címlaplánya volt. Kék-fehér bugyiban és melltartóban, vörösesbarna hajjal pózolt a kamerának, és – az ilyen újságoktól szokatlan módon – a belső lapokon sem vetkőzött le jobban.

Ez valószínűleg nagy csalódást okozott sok férfi rajongónak, pedig a képek így is határtalanul erotikusra sikeredtek. Az igazsághoz tartozik, hogy a lila, vörös vagy fehér fehérneműk alkalmanként a mellbimbókat is látni sejttették, így az olvasók kíváncsisága is részben ki lett elégítve.

A formás időjós akkoriban, bő másfél évtizede a TV2 csatornánál dolgozott, és 2005 nyarán eljegyezték egymást Maloveczky Miklóssal, a Maché együttes tagjával, végül azonban házasság nem lett a dologból.

„Ha kialakulóban volt valami kapcsolatom, találkoztam egy fiúval, akkor előbb vagy utóbb utolért a gondolat, hogy vajon milyen lehet vele az ágyban. Ezzel szerintem nem vagyok egyedül”

– vallotta be Noémi az FHM-nek, azt is elárulva, hogy akkori kedvesével a harmadik randi idején jutottak el az ágyig. A szépséges időjós magabiztosan azt állította, hogy már ránézésre meg tudja állapítani, milyen lehet egy férfi intim szituációban.

„A gesztusokból, a mimikából, a szövegből, a lendületből, vagy a lendület hiányából meg lehet állapítani, hiszen ezek nagyjából egyenes arányban vannak… Ha pedig beindul a vonzalom, akkor minek várni?”

– filozofált Noémi.

Fotók egyebek mellett ITT.

És egy közel korabeli videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás