promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: rendkívül furcsa számokat húztak ki ezen a héten, sokan meg fognak lepődni
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a Hatoslottó 41. hetének nyerőszámai, amelyre nagyon sokan vártak már Magyarországon, hiszen a nyeremény óriási. A Duna TV-n élő adásban húzták ki a nyerőszámokat.

 

A 41. héten is sor került a Hatoslottó sorsolására a Szerencsejáték Zrt.-nél, ahol a várható főnyeremény ezúttal már 1,41 milliárd forint volt. Fontos megjegyezni, hogy a Hatoslottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, ami azt jelenti, hogy az adózás nem vonatkozik rá. Magyarországon a Hatoslottó sorsolását már nem emberi kéz által történik, hanem egy sorsológép segítségével. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben figyelemmel kísérni.

A gyakorlott játékosok már nyilván hozzászokhattak, hogy egyre nagyobbak a nnyeremények a Szerencsejáték Zrt.-nél, mivel szeptember óta már 400 forint az alapjátékok ára. STehát számítani lehetett arra, hogy a hatos lottón is egyre többen fognak játszani. Szombaton ráadásul az Ötöslottó nyerőszámait is kihúzták, ahol közel 2 milliárd forintot lehetett nyerni ezen a héten, sokan izgultak, hogy vajon az ő birtokukban vannak-e a nyerő számok. Telitalálatos szelvény azonban ezúttal sem volt. Nézzük, vajon a hatoslottón milliárdos lett-e valaki? 

Nyerőszámok ezek voltak a 41. játékhéten: 5, 8, 23, 27, 40

5 találatos szelvény 61 darab, nyereményük egyenként 273.320 forint;

4 találatos szelvény 2523 darab, nyereményük egyenként 6.610 forint;

3 találatos szelvény 38233 darab, nyereményük egyenként 2.414 forint.

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, tehát a következő héten tovább duzzad majd a nyeremény.Most minden magyar újra reménykedhet, hogy a következő sorsoláson kihúzhatja azt általa megtippelt hat számot. Jövő héten több szerencsével járhatunk.

Ami pedig a nyerteseket illeti, legutóbb a 28. héten örülhetett nagyon valaki, mert akkor 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert a hatos lottón. A szerencsés gyorsan felvette az elképesztő nyereményét, és élvezi az életet. Ő már a milliárdosok szűkkörű klubjába tartozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás