promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatoslottó: Új milliárdost köszönt az ország? Íme a meglepetést okozó nyerőszámok
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újra kiderültek a hatoslottó számait, amelyeket a Duna TV-n élő adásban húztak ki. 

A Szerencsejáték Zrt. a 40. játékhéten is megtartotta a Hatoslottó sorsolást, aminek a várható főnyereménye 1 milliárd 292 millió forint volt október 8-án. Ez az idei második legmagasabb megnyerhető összeg volt. A fődíj azért is volt most ennyire magas, mert 6 találatos szelvény 11 sorsolás óta nem volt. A számhúzást vasárnap sélután a Duna TV-n lehetett  követni, így sokan élőben izgulhatják végig, amíg kipereg a hat nyerőszám, amelyekkel újabb magyar milliomos születhetett ezen a héten is.

A játékosok már hozzászokhattak, hogy jóval borsosabban nőnek a nyeremények a Szerencsejáték Zrt.-nél, mivel már 400 forint az alapjátékok ára. Számítani lehetett rá, hogy a hatos lottón is egyre többen fognak játszani. Szombaton ráadásul az ötöslottó nyerőszámait is kihúzták, ahol 1,7 milliárd forintot lehetett nyerni ezen a héten. Telitalálatos szelvény azonban nem volt. Nézzük, vajon a hatoslottón milliárdon lett valaki? 

 

Nyerőszámok ezek voltak a 40. játékhéten: 40, 4, 16, 36, 10, 25

Nyeremények:

5 találatos szelvény 43 darab, nyereményük egyenként 353.390 forint;

4 találatos szelvény 2051 darab, nyereményük egyenként 7.410 forint;

3 találatos szelvény 31515 darab, nyereményük egyenként 2.670 forint.

Hattalálatos szelvény ezen a héten nem volt, szóval a következő héten tovább duzzad a nyeremény. A 41. héten 1 milliárd 410 millió forint lesz a főnyereményt. A magyarok most újra reménykedhetnek, hogy a következő sorsoláson kihúzhatják azt általuk megtippelt hat számot. 

Ami a nyerteseket illeti, a 28. héten örülhetett nagyon valaki, mivel 1 milliárd 161 millió 787 ezer forintot nyert a hatos lottón. A szerencsés már felvette a nyereményét, és élvezi az életet a gazdagok klubjában.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás