promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a Szerencsejáték Zrt., ezzel most minden megváltozik a sorsjegyeket illetően
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. közleményt adott ki, az egyik kaparós sorsjegyről van szó. 

A Szerencsejáték Zrt. nagy hírt osztott meg a magyarokkal, méghozzá azt, hogy már az online térbe is beköltözik a nemzeti lottótársaság népszerű, 2022-ben bevezetett sorsjegycsaládja, a Vadvilág egyik tagja. A kutatásukból ugyanis kiderült, hogy a játékosok 70%-a szeret állatos sorsjegyekkel játszani, valamint a felmérés arra is rámutatott, hogy a sorsjegycsaládok esetében leginkább a több egyszerűbb játékot tartalmazó játékmenetet részesítik előnyben. A társaság emiatt vezette most  be a Vadvilág sorsjegycsaládot első lépésben papíralapon, amelynek immáron digitális verziója október 3-tól elérhető már a nemzeti lottótársaság weboldalán.

A Vadvilág+ e-sorsjegy leginkább a gyors játékok kedvelőinek a legmegfelelőbb, a főnyereménye 50 millió forint, a sorsjegy díja pedig 1000 forintos áron vásárolható meg. 

Sokan lehet, hogy nem is tudták, de a lottófogadások mellett az online térben már a kaparós sorsjegyek megvételére és kipróbálására is van lehetőség. Ráadásul a Vadvilág+ 2023-ban már a harmadik új e-sorsjegy, amellyel a nemzeti lottótársaság bővíti e-sorsjegykínálatát. A közleményük szerint a Szerencsejáték Zrt. a digitális sorsjegyek, köztük a Vadvilág+ megalkotása során is a játékosok igényeit vette figyelembe, ezért a játékokat elsősorban mobilra optimalizálták, de bármilyen okoseszközről és számítógépes böngészőből is elérhetők.

A nyereményekből pedig nincs hiány, valaki máris elnyerte az 50 milliós főnyereményt, egymilliós nyereményt is zsebeltek be már ketten, ezenkívül többször gazdára talált már százezer és ötvenezer forint is. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás