promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akkora balhé volt az RTL-ben, hogy csak az segítene az eseményeken, ha valaki feltalálná az időutazást
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek a cikkek érdekelték az olvasóinkat a legjobban ezen a héten.

Az RTL Klub egykor népszerű műsorai, mint a Balázs show és a Mónika show, emlékezetes pillanatokat hoztak a képernyőre. Bár a Mónika show véget ért, az emlékezetes epizódok mindig emlékeztetnek minket arra, hogy mennyire izgalmas és vitákkal teli volt ez a kibeszélő műsor.

Az elmúlt két hétben aggodalomra adott okot az autósoknak az üzemanyagárak emelkedése, de szerencsére augusztus 11-én, pénteken pozitív fordulat állt be. A benzin ára bruttó 3 forinttal csökkent, míg a gázolaj ára változatlan maradt. Az árváltozások jelentős hatással vannak az autósokra, hiszen egy hónapban akár több ezer forinttal is többe kerülhet a tankolás így nem meglepő, hogy ez is rendkívül érdekelte olvasóinkat:

 

A TV2 műsorvezetője, Köllő Babett és férje, Szabó András egy gyönyörű luxusházban élnek Budapest zöldövezetében, egy kétezer négyzetméteres kerttel. Köllő Babett sok munkát vállal, beleértve a tévézést és a színházat is. Ősszel ismét zsűritag lesz a Sztárban sztár leszek! című műsorban. A pár augusztusban tervezett pihenését Görögországban tölti, ahol Köllő Babett megosztott egy dögös medencés fotót a követőivel. A jövőben sem fogja remélhetőleg megvonni a rajongóit az efféle tartalmaktól! 

Bár Szabó Zsófi megfogadta, hogy az idei évet párkapcsolat nélkül tölti, úgy tűnik, hogy most mégis talált egy új szerelmet. A műsorvezető egy külföldi, idősebb milliárdos úriemberrel randizik, akivel nemrégiben külföldre is utazott. Bár a férfi kiléte még nem hivatalosan megerősített, névtelen források szerint a milliárdos mindent megad Zsófinak és nagyon gondoskodó vele. Az internet népe is nyomozni kezdett a férfi kilétére, és egy közös fotót is közzétettek, amin Zsófi és a férfi látható. Hát persze, hogy ovlasóinkat is iszonyúan érdekelte ki ő!

2017-ben debütált A mi kis falunk című sorozat, amely azonnal elvarázsolta a nézőket a humorával és bohókás karaktereivel. A sorozat pajkaszegi lakosainak elképesztő kalandjai nagyon népszerűvé váltak, és idén már a 7. évadot sugározza a csatorna. A sorozat minden héten rengeteg nézőt vonzott, és a legutóbbi szezon júniusban ért véget. A mi kis falunk az RTL egyik megbízható pillére a programkínálatban, mivel más műsoraik nem arattak akkora sikert, mint például az Activity vagy a Celebrandi. A sorozat népszerűségét tovább növeli, hogy a Cool csatornán naponta ismétlik a régebbi részeket, amelyek szintén nagyon népszerűek. Ezen a héten rossz hír érkezett a műsor rajongóinak, és hogy mi az, cikkünkből kiderült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás