promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett tűhegyes mellbimbója előtt egész Görögország térdre rogyott
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett Görögországban nyaral, és megosztotta magáról az év egyik legdögösebb fotóját.

A TV2 műsorvezetője ugyebár a Feleségek luxuskivitelben című show miatt vált ismertté itthon. Köllő Babett és a férje, Szabó András már nagyon régóta együtt építgetik a kapcsolatukat, karrierjüket, és a csodás otthonukat is

A páros egy gyönyörű luxusházban él Budapest zöldövezetében, amihez ráadásul egy kétezer négyzetméteres kert is tartozik. A műsorvezető azt mondja, hogy nagyon szereti a természetet és a nyugalmat, ezért választották ezt a helyet, nem pedig a zajos belvárost.

Köllő Babett őrült tempót diktált, és rengeteg munka szakadt a nyakába. Ugyebár sokan nem tudják, de a tévézés mellett ugyebár a színház is nagy szerelme.

Idén ősszel is lesz Sztárban sztár leszek! a TV2-n, méghozzá a megszokott zsűrivel: Tóth Gabi, Majka, Pápai Joci és Köllő Babett fognak válogatni a fiatal tehetségek között. Ezeknek közben zajlottak a felvételei, ami rengeteg időt vett el a hírességektől.

Köllő Babett el is mondta anno egy interjúban, hogy a párjával majd augusztusban lesz lehetőségük pihenni, addig sajnos dolgoznak. Hála égnek ez a pillanat is eljött, és nem kellett várni augusztus végéig, hogy ki tudjanak szabadulni.

A celeb elmenekült a hazai rossz idő és lehűlés elől, és Görögországban sütteti magát. Meg is osztott  a követőivel egy medencés fotót, ami iszonyatosan dögösen néz ki. Babett tűhegyes mellbimbói csaknem kiszakítják a piros bikinit.

„Gyerekkoromban a nyarak végeláthatatlanul hosszúak voltak.Reggeltől estig bicikliztünk,bújócskáztunk,fára másztunk,fociztunk,bandáztunk.Most meg úgy érzem,hogy rohan az idő.A nyár alig kezdődött el és lassan véget is ér”

- írta a fotóhoz a TV2 műsorvezetője.

Remélhetőleg még fogunk tőle kapni néhány hasonlóan dögös fürdőruhás képet. Tény, hogy ezt nehéz lesz lepipálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás