promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett merőkanállal falja a luxust – nagyjából 30 lakás is elférne a kertjében, amit a külföldi sztárok is megirigyelnének
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Köllő Babett megmutatta a TV2-nek, hogy nem csak a hatalmas medence jelenti a luxust a kertjében.

A TV2 műsorvezetője ugyebár a Feleségek luxuskivitelben című show miatt vált ismertté itthon. Köllő Babett és a férje, Szabó András már nagyon régóta együtt építgetik a kapcsolatukat, karrierjüket, és a csodás otthonukat is

A páros egy gyönyörű luxusházban él Budapest zöldövezetében, amihez ráadásul egy kétezer négyzetméteres kert is tartozik. A műsorvezető azt mondja, hogy nagyon szereti a természetet és a nyugalmat, ezért választották ezt a helyet, nem pedig a zajos belvárost.

A luxuskerthez tartozik egy hatalmas gyümölcsös, de van itt óriási medence, természetesen napozórésszel, szaunaház, valamint egy nyári konyha is. Köllö Babett ebben az évben még a medencében csobbanni se tudott egy jót, mivel rengeteg a munkája. Ugyebár sokan nem tudják, de a tévézés mellett ugyebár a színház is nagy szerelme.

A híresség el is mondta, hogy a párjával majd augusztusban lesz lehetőségük pihenni, addig sajnos dolgoznak. Köllő Babett a mostani TV2-s riport után is már a Sztárban Sztár Leszek válogató adásaira sietett.

Tényleg igazi luxus, hogy Bonyhád után Budapesten ki tudtak alakítani egy ennyire csodás otthont, amire még néhány külföldi híresség is irigykedhetne. Köllő Babett bevallotta, hogy nála általában két opció van: vagy valamelyik munkahelyén van, vagy a konyhában szorgoskodik, amit szintén imád. Ettől függetlenül a nyári konyha Szabó András kedvéért lett megépítve a grillezés miatt.

Ez a nyári konyha is ugyebár úgy néz ki, mintha egy luxusház konyhájában lennénk. A videót azért is érdemes megnézni végig, mert Köllő Babett a Sztárban Sztár Leszek új évadáról is elárul néhány kulisszatitkot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás