promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett mellkasát alig takarja a mélyen kivágott ruhája, ennél bevállalósabb már nem is lehetne a luxusfeleség
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett olyan dögös volt, hogy az valami egészen elképesztő.

A Feleségek luxuskivitelben című reality műsorból is ismert színésznő, Köllő Babett az utóbbi években hatalmas sztár lett Magyarországon, mondhatni meghódította a képernyőn keresztül az embereket. Van, aki a Sztárban sztár leszek!-ben kedvelte meg őt, de olyanok is bőven akadnak, akik akkor szerették meg igazán a csinos hírességet, amikor elkezdték követni őt Instagramon.

Köllő Babett kifejezetten aktív a közösségi oldalán, ennek pedig természetesen nagyon örülnek a rajongói. Van, hogy mókás kis szösszenetekkel jelentkezik a híresség, és olyan is megesik, hogy a családjáról posztol, de általában az teszi leginkább boldoggá a hűséges hódolóit, ha csábító fotókat rak ki magáról – érthető, hiszen sokak szerint ő a magyar televíziózás egyik legdögösebb nője.

A minap műsorvezetőként tündökölt Köllő Babett, aki nem akármilyen ruhában jelent meg az eseményen, ugyanis olyan bevállalós volt, hogy egyszerűen nem lehetett nem őt nézni – természetesen azonnal a figyelem középpontjába került a gyönyörű sztár.

Egy aranyszínű, rendkívül mélyen kivágott ruhaköltemény díszítette Köllő Babett testét, egyszerűen lenyűgözően nézett ki a híresség, aki ezzel ismét bebizonyította, hogy valóban ő az ország egyik legszebb embere. Remek párost alkottak műsorvezetőként Budavári Fülöppel, akivel szinte rögtön össze is boronálták őket a kommentelők – de persze egyáltalán nincs alapja az esetleges pletykáknak, hiszen Köllő Babett boldog házasságban él.

Itt lehet megnézni videón Köllő Babettet a csodálatos ruhájában:

Itt pedig egy közös képen látható Köllő Babett és Budavári Fülöp:

Akit érdekel, az megnézheti Hajdú Péter egészen friss interjúját Köllő Babettel, érdekes dolgokat mond benne a híresség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás