promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett felhúzta a szoknyáját, mindenkit meglepett azzal, ami alatta volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babettet egyáltalán nem zavarta, hogy ilyen helyzetben kamerázzák.

Sokan valószínűleg a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerik Köllő Babettet, aki az utóbbi években egészen hatalmas produkciókban szerepelt, hiszen láthattuk őt egyebek között a Sztárban sztár zsűritagjaként is. Könyvet is írt, műsorvezetőként is bizonyított, közben pedig rengeteg rajongót szerzett magának, jelenleg is több, mint 250 ezres követőtáborral büszkélkedhet Instagramon a gyönyörű színésznő.

Köllő Babett nemcsak a tehetségével és a különleges személyiségével, hanem a szépségével is megbabonázta a közönséget, sokak szerint nincs is nála csinosabb televíziós személyiség ma Magyarországon. Valószínűleg ezért is kap olyan sok dicséretet és pozitív kommentet minden egyes bevállalósabb posztja, hiszen az embereknek nagyon bejön, mikor a híresség előveszi a közösségi oldalain a csábító énjét.

Aki követi Köllő Babettet, az tudja, hogy ő tökéletesen képes ötvözni a humort az ellenállhatatlan nőiességgel, és általában nagyon szórakoztató, amit csinál – szinte mindig mosolyt tud csalni az emberek arcára.

Most is így tett, ugyanis a TikTok oldalán megosztott egy videót, amin az látható, ahogy hosszú szoknyában táncikál, majd játékosan felhúzza azt, és meglepő módon egy nadrág található alatta. Minden bizonnyal ezért is volt olyan bátor, hogy még kánkánosan a levegőbe is emelte a lábát, miközben kamerázták őt, hiszen ha csak egy szál bugyi, vagy még az se lett volna rajta, akkor az bizony elég meghökkentő villantást eredményezett volna.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett szoknyás videóját, amit egyenesen imádtak a rajongói, hiszen vidám, játékos és rendkívül csábító rajta a csodaszép híresség:

@kollobabettofficial

Móka a backstageben! Imádom a munkám

eredeti hang - Babett Köllő

Itt pedig egy érdekes, egészen mély interjút lehet megnézni Köllő Babettel, aki egyebek között az első csókjáról is beszél benne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás