promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett direkt a legpajzánabb testrészét mutatta meg a követőknek – ettől mindenki elolvad
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szexi színésznő új fotóján a 20 évesek is megirigyelhetik a testét.

Köllő Babett, aki luxusfeleségként indult, de mára már a TV2 egyik oszlopos tagja lett, igazán bombaformában van és ezt rendeszeresen meg is mutatja rajongóinak. A 44 éves színésznő-műsorvezető-táncosnő-családanya, rendszeres edzéssel tartja formában formás testét és ennek meg is van az eredménye. 

Sok fiatal kollégájával felveheti a versenyt szexisségben, de akár le is körözheti őket, sok férfi szerint. 

Instagramjára is feltöltött egy friss, szexi képet, melyen fürdőruhában látható, csábos pózban tekeregve (nekünk Kylie Minogue Slow című klipje ugrott be róla), ezzel köszöntve a húsvétot. A Sztárban sztár leszek! zsűritagjának valóban nincs oka takargatnia magát, a csinos képe mellett is edzőjét méltatja és azt írja, hogy még mindig nem elégedett 100%-osan magával, de már jó úton jár. 

"Alakulunk. A kép egy tavaszi kollekció befotózásán készült.Persze a célom még odébb van,de már a jó utat járom egy ideje az edzőm segítségével.Vannak könnyebb és küzdelmesebb napok. Van, hogy elbukok, de felállok és folytatom. Ha elértem a célt, megmutatom!"

- írta Babett a szexi fotója mellé. 

A követői tetszését is elnyerte a szexi fotó, hatalmas bókokat kapott a feltöltött fénykép mellé. Volt, aki akár a Baywatchban is el tudná őt képzelni. 

"Az jutott eszembe erről, hogy kellene egy balatoni Baywatch sori, amiben Babszi mentegetné megfelé ott az életeket!"

"Babci, Te úgy vagy szép, ahogy vagy! Kívül-belül igazi NŐ! Hasonló korosztály vagyunk, de én szeretnék úgy kinézni, mint Te! És a humorod , az őszinteséged még szexibbé tesz! Nagyon nagy."

"Mint egy Barbie baba."

"Menj a francba Babszi! Bomba!"

Majd még a személyi edzője is hozzászólt tanítványa képéhez:

"Babettem, a szorgalom, a kitartás és a fegyelem nagykövete vagy."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás