promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő bugyivillantás, Köllő Babett kerekded fenekén úgy feszül a ruha, hogy a magyarok beleremegnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett egyszerre vicces és bitang dögös ezen a fantasztikus videón.

Köllő Babett az utóbbi években rendesen meghódította a magyar tévénézőket, hiszen hatalmas műsorokban szerepelt, ráadásul általában olyan különleges, bevállalós ruhakölteményekben, hogy sokan szinte azóta is keresik az állukat a földön. A gyönyörű színésznő népszerűbb, mint valaha, a közösségi oldalait csak úgy elárasztják a rajongói dicséretekkel, kedves kommentekkel.

Nemrég egy egészen mókás videót osztott meg Köllő Babett a TikTokon, ugyanis azt láthatjuk rajta, ahogy egy fotózáson van, egy csodálatos zongora mellett pózol rövid egyberuhában, majd észreveszi, hogy ujjlenyomatos a hangszer, ezért a ruhájával elkezdi viccesen ugrabugrálva letörölgetni azt – de közben történt egy mondhatni pikáns dolog is, amit valószínűleg nem kalkulált bele a híresség.

A nagy mókázás közben szépen kivillant a 44 éves Köllő Babett bugyija, ráadásul törölgetés közben úgy feszült a bámulatosan kerek fenekén a ruhája, hogy az valami egészen elképesztő – így kell egyszerre szórakoztatni, és feltüzelni a közönséget, szóval a színésznő egy igazi mesternek számít.

Az eddigi visszajelzések mind arról árulkodnak, hogy az emberek imádják Köllő Babett videóját, hiszen tökéletes mennyiségű humor és pikantéria van benne, ilyen tartalmakat pedig elég ritkán láthatunk magyar sztároktól – bár a hatalmas siker láttán könnyen lehet, hogy mások is elgondolkoznak majd azon, hogy megpróbálkoznak valamilyen hasonló felvétellel, ami minden bizonnyal szintén nagyon bejönne a közönségnek.

Itt lehet megnézni Köllő Babett videóját:

@kollobabettofficial

Amikor fotózáson rájössz,hogy ujj nyomos lett a zongora

eredeti hang - Babett Köllő
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás