promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett elárulta az ideálját: kicsi legyen és gömbölyű
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke szépség ismét nagyot villantott.

Köllő Babett karrierje nem indult egyszerűen, hiszen előbb színpadi színészként ismerhette meg a közönség, majd néhány ikonikus magyar filmben (Kontroll, Kaméleon, Valami Amerika 2.) kapott kisebb szerepeket, ám a nagy áttöréshez ez nem volt elegendő.

Aztán a vak véletlen tálalt elé egy óriási lehetőséget, a Viasat 3 csatorna ugyanis elindította a Feleségek luxuskivitelben című realityt, ahol a szőke szépség végre országos hírnévre tett szert, és onnantól kezdve szinte állandó szereplője a médiának.

[[c1]]  

A közösségi médiában is takaros rajongótábort gyűjtött össze magának, az Instagramon például csaknem negyedmillióan követik minden rezdülését. Babett pedig meghálálja a bizalmukat, ugyanis rendre vadító és pikáns tartalmakkal jelentkezik.

„Nagyon formaérzékeny vagyok. Az autóimat is mindig ez alapján választottam. Nálam az az első. Minden más paraméter sokadlagos. Kicsi legyen, gömbölyű és sportos. Nos, a mögöttem álló csoda pont nem ilyen, de elvarázsolt”

– posztolta a napokban az Insta-oldalára egy fekete veteránautó előtt állva. Amint azt sok férfikövetője megjegyezte, igen nehéz a kocsira koncentrálniuk úgy, hogy közben a sztár ott feszít előtte – és persze igazuk van, hiszen Babett a türkiz színű ruhájában egyértelműen elviszi a show-t, esélyt sem ad arra, hogy másra figyeljünk.

Az autók szeretete egyébként közös vonásuk lehet a férjével, Szabó Andrással, akiről viszonylag keveset tudunk, azon kívül, hogy ingatlanfejlesztéssel foglalkozó üzletember, és korábban autóversenyző is volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás