promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ágyba bújna Köllő Babettel, és ezt a felesége előtt mondta ki a magyar énekes
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Köllő Babett reagált Heatlie Dávid kijelentésére.

A Drágám, add az életed! című műsor szerdai adásában Heatlie Dávidnak villámkérdésekre kellett válaszolnia, amely során Köllő Babett megkérdezte tőle azt is, hogy ki az a három női híresség, akivel szívesen lefeküdne. Az énekes habozás nélkül rávágta, hogy Babettal.

Az adás lemenetele után a Bors megkereste Dávidot, hogy megtudják, igaz volt-e a kijelentése vagy csak hirtelen, meggondolatlanul mondta ki.

„Egyáltalán nem gondolkodtam, őszintén szólva meglepődtem a válaszon magam is, de nem jöttem zavarba. Feltette a kérdést, a szemembe nézett és tudtam, hogy őt fogom mondani. Mintha egy lakatlan szigeten lettünk volna ketten, olyan volt az a pillanat”

A lap természetesen a műsorvezetőt is megkérdezte, hogy mit gondol arról, hogy Heatlie Dávid vele is szívesen ágyba bújna.

„Megdöbbentem, de aztán végiggondoltam a helyzetet és rájöttem, hogy gyorsan kellett válaszolnia. Valószínű, hogy ha bárki ült volna vele szemben, az ő nevét mondta volna. Egy ilyen pillanat törtrésze alatt nem lehet gondolkodni”

- mondta Babett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás