promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett durván kiakadt, most lett elege a mocskos botrányba keveredett luxusfeleségnek
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen pletyka kezdett el terjedni Köllő Babettről.

Köllő Babett az utóbbi években szépen meghódította a közönséget, hiszen már a Feleségek luxuskivitelben című realityben is maradandót alkotott, de a TV2-féle Sztárban sztár leszek! Mestereként ragyogott csak igazán. Eddig általában elkerülték a botrányok a csinos hírességet, de most olyasmit lehet hallani róla, amin rengetegen megrökönyödtek – ráadásul egy sztársportoló is belekeveredett a pletykába.

Az a pletyka kezdett el terjedni, hogy Köllő Babett és a Liverpool focistája, Szoboszlai Dominik egy másik sportoló esküvőjén összejöttek, ami azért is problémás, mert egyikük sem szingli. Köllő Babett először csak nevetett ezen, és elárulta, hogy soha nem találkozott még Szoboszlaival, ráadásul az említett esküvőn sem volt ott, mivel éppen Sztárban sztár leszek!-et forgatott – de ez nem állította meg a pletykavonatot.

Nemrég egy magazin a címlapján is lehozta a pletykát azzal a nagybetűs címmel, hogy „Esküvőn szexelt Szoboszlai a házas Köllő Babett-tel?”, ettől pedig érthető módon nagyon kiakadt Köllő Babett, hiszen onnantól kezdve nem csupán egy internetes szóbeszéd volt a dolog, hanem egy igazi címlapsztori, ami akár elég kártékony is lehet, hiszen csak fokozza az egyre feszültebb helyzetet.

„Na most van tele a hócipőm! Hogy a francba történhet ez meg????????”

– reagált Köllő Babett egy Insta Storyban a címlapra.

Az még egyelőre kérdéses, hogyan fogja kezelni a helyzetet Köllő Babett, de úgy tűnik, hogy ezen most tényleg nagyon felhúzta magát, így könnyen elképzelhető, hogy jogi útra tereli a dolgot, és nem hagyja, hogy még jobban elkanászodjon ez az alaptalan, rosszindulatú pletyka, ami ilyen mocskos és hatalmas botránnyá nőtte ki magát.

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Köllő Babettel, aki Hajdú Péterrel ült le beszélgetni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás