promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szoboszlai Dominik csúcsbombázó barátnőjéért még az angolok is odavannak, meghódította a világot Gécsek Fanni szépsége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Liverpoolba átigazoló sztárfocista lélegzetelállító párjára irányul a figyelem.

Vasárnap robbant a hír, hogy a magyar válogatottat, Szoboszlai Dominiket a Premier League-ben szereplő Liverpool leigazolta. Ez önmagában is szenzációs teljesítmény a magyar származású focista, és ezáltal Magyarország számára. Ám ezután nyilvánosságra került az is, hogy mennyit fizettek a 22 éves futballista igazolásáért.  Hivatalosan 70 millió eurót fizetett a Mersey-parti klub, ezzel ő lett a klub történetének harmadik legdrágább játékosa. Szoboszlai máris sztár Angliában, elsősorban persze a sportteljesítménye miatt. Másodsorban azért, mert az emberek azonnal elkezdtek foglalkozni a magánéletével.

Dominik Instagram oldalát 915 ezer ember követi, ahol többnyire a focival kapcsolatos szakmai sikereiről, eredményeiről és élményeiről posztol. Ettől függetlenül persze ő is szeret alkalmanként boldogságáról képet közzétenni. A követőinek szemfülesnek kell lenniük, hogy megtalálják Gécsek Fannit, a barátnőjét, akivel 2020 óta alkotnak egy párt - írja az Origo.

Szoboszlai Dominikért bomlanak női rajongói, most valószínűleg sokaknak tört össze a szíve Fanni láttán, aki elképesztően gyönyörű. Nem véletlen, hogy a modell szakmát választotta. Jelenleg marketing diplomája megszerzésén dolgozik.

Fanni apukája Gécsei Tibor kalapácsvető olimpikon, világbajnok harmadik helyezett, Európa-bajnok és már 9-szeres magyar bajnok. A kalapácsvetés területén elért sikereit követően teniszezni kezdett, ez lehetett nagy hatással a lányára is, aki apja nyomdokaiba lépett.

 „Fanni a teniszt tíz évesen, a versenyzéshez viszonylag utolsó pillanatban, kezdte el. Nagyon nagy elszántsággal csinálja. Az edzést, az iskolát, a versenyprogramot, a családi életünket, a magánéletét, a barátnőket, mindent az Édesanyja segítségével úgy hangol össze, hogy első a tenisz, a győzelem. Tizenöt éves kora óta bejárta fél Közép- és Dél-Amerikát, járt Venezuelától kezdve Kolumbiáig, Costa Rica-ig” – mondta egy korábbi interjúban a balancemozgas.hu-nak Tibor.

A fővárosban élő lány a mai napig aktív a közösségi oldalán és gyönyörű fotókat oszt meg magáról. Nem csak a modell karrierjében elért sikereket dokumentálja, hanem támogatja párját is és sok közös képet posztol Szoboszlai Dominikkel is.  Felmerülhet a rajongókban a kérdés, hogy ha Szoboszlai átigazolása után Angliába költözik, akkor párja is követi-e. Sajtóinformációk szerint a fiatalok egyelőre nem költöznek össze Liverpoolba, inkább ingáznak az angliai város és Budapest között.

Videós dokumentáció is készült a fiatal focista első pillanatairól a Liverpoolban, amit itt lehet megtekinteni:

További bámulatos képek Gécsek Fanniról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás