promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen videó került elő Szoboszlai Dominikról, már 500 ezren látták
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt napokban bombaként robbant a hír, hogy a magyar focista a futball egyik fellegvárába, Liverpoolba igazol.

Mondhatni, hogy minden magyar médiatermék vezető hírként hozta Szoboszlai Dominik szenzációját, miszerint a Liverpool FC-be igazol a magyar focista, már korábban is jelentek meg hírek a lehetséges igazolásról, de amikor megtudtuk, szinte örömmámorban úszott az ország. Szoboszlai Dominik így a Salzburg és a Lipcse után most a világ egyik legerősebb (ha nem a legerősebb) bajnokságában, a Premier League-ben folytatja pályafutását a vörösknél, az angol futball egyik legredeményesebb csapatánál.

A hírről nemcsak a magyar sajtó, de a külföldi nagy lapok is beszámoltak, mindenki óriási hírként kezelte az igazolást, és bizony Jürgen Klopp is nagyon várja már a közös munkát, erről korábban ő is nyilatkozott. Közben a világsajtó is felkapta Szoboszlai gyönyörű barátnőjét, Gécsek Fannit, akiről szintén rengeteg hír jelent meg külföldön. A Sassy például arról ír, hogy egyre többen követik be Fannit is a közösségi médián a hír óta, és erről már korábban mi is írtunk, hogy bizony az átigazolási íhr kapcsán sok magyar egyenesen Gécsek Fanni oldalán gratulált.

Ha valaki mostanában a Facebookját pörgeti, szinte lehetetlen úgy manőverezni, hogy ne futnánk bele legalább egy hírbe, ami Szoboszlairól szól.

A 22 éves magyar focista hajáról, tetoválásairól, sőt, még a 8-as mez ikonikus voltáról is jelentek meg cikkek az elmúlt napokban, miközben rengeteg válogatást is láthatunk, amelyben a magyar focista nagy pillanatait mutatják be. A külföldi sajtó pedig azon áradozik, hogy hihetetlen, hogy Szoboszlai még nagyon fiatalon egy olyan idézetet tetováltatott magára, amit maga a Liverpool legendája, Steven Gerrard mondott még korábban, miszerint:

"A tehetség isteni áldás, de hihetetlen akarat és alázat nélkül mit sem ér"

Közben Szoboszlai már a liverpooliaknak azt is megtanította egy videóban, hogy kell kiejteni a nevét:

Itt pedig az egyik első kis interjú vele Liverpoolban, amit rengetegen megnéztek már:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás