promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka hatalmasat bukott Magyarországon, egy külföldi újság pedig fura dologgal állt elő hazánkról
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolója, úgy tűnik, sokat veszített a népszerűségéből. Az angolok pedig fura ötlettel álltak elő.

Eltelt egy újabb hét 2022-ből, és már egyre kevesebb van hátra, a nyár azonban még előttünk áll, a felhőtlen szórakozásé és kikapcsolódásé lesz a főszerep majd a zelkövetkező hónapokban. A hírgyár azonban nem áll le, elképesztő dolgok történnek Magyarországon és a nagyvilágban is. Ezen a héten abszolút Hosszú Katinka vitte a prímet a Promotions-ön, illetve a róla szóló cikk, amelyben elmondjuk, hogy az első egy hónapban mennyien látták a róla szóló filmet, amelyet a mozik is játszanak.

Nem pont az a szám lesz, amire elsőre gondolnátok.

A héten arról is szó volt, hogy Rubint Réka bizony levetkőzött a Playboy-nak, a cikkben azt is megtudhatjátok, hogy milyen kikötéssel élt a fontos fotózás előtt. Egy fontos kikötése ugyanis volt.

Az elmúlt héten a magyar válogatott óriási győzelmet aratott Anglia válogatottja felett. És hát gyakran mesgesik, hogy egy-egy nemzet bizony nehezen tudja feldolgozni a traumákat, még ha 'csupán' egy focimeccsről is van szó. Angliában pedig nem midnennapi kezdeményezés indult Magyarországgal kapcsolatban, erre valószínűleg nem sokan számítottak volna korábban.

Tóth Andi Horvátországban nyaral, és egy ultradögös fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Felkészültetek? Mert ez a kép tutira érdekelni fog titeket!

Egy nagy riportot közöltek egy olyan férfivel, aki nagyon hosszú ideig nagyon sok Pepsi-kólát ivott meg, végül sikerült leszoknia róla. A cikkben videót is láthattok a nem midnennapi fogyasztóról.

Szabó Zsófi elképesztően szexi fotót posztolt magáról. Egy bikinit vett fel, amely nagyon feszes volt, így pedig kevés maradt csak a fantáziánknak. A kép elképesztő lájkcunamit kapott a közösségi médiában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás