promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy brit lap brutális dologgal állt elő Magyarországról, képet is mellékeltek hozzá
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes petíció indult el Nagy-Britanniában.

Az elmúlt héten a világsajtó nagyon sokat foglalkozott a Marco Rossi vezette magyar válogatott gigászi győzelmével, amelyet a nemzeti tizenegy a ködös Albionban vitt véghez. 0:4, akárhogy is nézzük Anglia nagyon súlyos csapásba szaladt bele hazai pályán, ez pedig nagyon ritka. Így valószínűleg minden angol még évtizedek múlva is emlékezni fog erre a történelmi vereségre.

A történelmi fordulópont pedig úgy tűnik hatványozottan is igaz. Anglia 94 éve nem kapott ekkora verést hazai pályán, így valamiképpen erre az igencsak furcsa eredményre mindenkinek reagélnia kellett.

Ki csipetnyi drámával, ki pedig a hanyatlástörténetekbe vetett erős hittel nyugtázta azt, ami a pályán történt a Wolverhampton stadionjában kedd este. És voltak harmadikutas megoldások is. És talán ezek a legszórakoztatóbbak.

Egy brit bulvárlap például most egészen elképesztő ötlettel állt elő, kiadtak viccesen egy petíciót, hogy soha többé ne játszon az angol nemzeti csapat Magyarország válogatottjával. Valószínűleg a humor a legjobb arra, hogy feldolgozzuk a kisebb traumákat, ennek a jegyében a The Sun Football a Twittereen egy képpel mellékelve osztotta meg a felhívását, amelyet a Blikk szúrt ki.

A The Sun a képen felsorolja az angol válogatott öt legsúlyosabb kudarcát is. Ezek közül pedig kettő Magyarországhoz kötődik, és nincs benne Puskás Ferencék legendás 3:6-os győzelme a szigetországban. Helyette viszon ott van a kevésbé ismert 7:1, amely az évszázad mérkőzésének kvázi visszavágója volt Budapesten.

És megnézhetitek az 1954-es 7:1 góljait is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás