promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dobj el mindent: Tóth Andi félmeztelen képet rakott ki magáról, elképesztő a látvány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi Horvátországban sem szégyenlősködik, nagyon bevállalós fotót posztolt.

A mindössze 23 éves Tóth Andi gyönyörű, tehetséges és teljesen egyedi, így nem meglepő, hogy az egész ország folyton róla beszél. Igaz, hogy enyhén szólva nem mindenki van pozitív véleménnyel a fiatal énekesnőről, de az biztos, hogy nehéz elmenni szó nélkül a vadító villantásai, a meghökkentően durva és alpári megnyilvánulásai, illetve a fülbemászó dalai mellett. Bár igazából a szerelmi élete szokott lenni a legforróbb téma: nemrég például azt kezdték el pletykálni, hogy szerelmi háromszögbe keveredett a VALMAR énekesével, Marics Petivel és az egykori Dancing with the Starsos partnerével, Andrei Mangrával:

Tóth Andinál nemrég betelt a pohár, eléggé besokallt, hirtelen felindulásból kukázta az utóbbi időszakban elkészített zenéit, majd a feltöltődés és a pihenés jegyében elhagyta Magyarországot, és Horvátországban talált megnyugvásra – de hiába kezdték el terjeszteni egyesek, hogy a talán nem is létező, titokzatos pasijával ment nyaralni, a híresség a minap elárulta, hogy csupán a barátaival ment ki, szóval teljesen feleslegesen kombinálnak az emberek.

Tóth Andi láthatóan remekül érzi magát a horvátoknál, hiszen vígan napozgat, fürdőzik, este bulizni megy – reggel pedig félmeztelenül ébred, ráadásul meg is mutatta, hogyan.

Mondani sem kell, hogy Tóth Andi brutálszexi képe szinte felrobbantotta az internetet, hiszen mindenki kíváncsi arra, hogyan is néz ki pucéran az ország talán legdögösebb, legizgatóbb nője – ő pedig nem okozott csalódást a hódolóinak, ugyanis a kimondottan intim felvétele pont annyit ad, amennyit kell, miközben bőven hagy a fantáziának is játékteret, szóval ismét egy mesterművel ajándékozott meg minket az énekesnő.

Tóth Andi mindössze 24 óráig elérhető, félpucér Insta Storyját itt lehet megnézni, de ha szerencsénk van, akkor egy lelkes rajongónak köszönhetően jó eséllyel megmarad az utókornak is, ugyanis külön is feltöltötte:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás