promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka levetkőzött a Playboynak, erről álmodott minden férfi idehaza
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy kis hiányérzetünk azért maradt, mert a bugyi nem került le róla.

Rubint Réka nem retteg a nyilvánosság előtti szerepléstől, hogy is tenné, hiszen napról napra több tucat vagy alkalmanként több száz sportolni, fogyni vágyó elé kell kiállnia, akik őt tartják példaképüknek. A magyar fitneszkirálynő a nyarat sem tölti tétlenül, az Instagramja tanúsága szerint egymás után tartja az Alakreform táborokat.

A 44 éves üzletasszony kereken két évtizede ment feleségül a hasonló körben tevékenykedő Schobert Norbihoz, akitől 2003 és 2011 között három gyermeke született. Sok boldog és nehéz pillanatot éltek meg egymás mellett, de azon ritka hazai sztárpárok közé tartoznak, akiknek megingathatatlannak tűnik a kapcsolata.

Minden bizonnyal óriási bizalomra volt szükség Norbi részéről 2006-ban, amikor Réka elvállalt egy fotózást a magyar Playboy számára. Az akkor 28 éves fitneszlady a májusi számban szerepelt, a megszokott szaftos fotókkal, ugyanakkor egy fontos kikötéssel.

„A fő motivációt nem a pénz jelentette, csak szerette volna megmutatni magát a szülés után. A bugyi rajta maradt, külön kikötés volt, hogy teljesen meztelenül nem készülhetnek róla képek”

– olvasható a Liner.hu közelmúltbeli visszaemlékezésében. Réka 2005 szeptemberében adott életet második gyermekének, vagyis óriási bravúrnak számított, hogy fél évre rá már a patinás férfimagazin címlapján villoghatott.

A bugyi tényleg végig fennmaradt rajta, de minden mást kendőzetlenül megmutatott. Már akkor is nyilvánvalóan szilikon cicijei voltak, amelyeket éppen a tavalyi év legvégén csináltatott meg újra. Eltelt egy évtized az utolsó gyermeke születése óta, és bár az implantátummal nem volt semmiféle gondja, a cserére biztonsági okokból mindenképpen szükség volt.

„A Playboy magazin főszerkesztőjével, Bús Istvánnal beszélgettem a 2006-os címlapról, ami Norbika születése után 6 hónappal készült… A múltról, jelenről és a számomra legfontosabb értékekről… a CSALÁDRÓL!”

– írta ki Réka 2019 decemberében az Instagramjára, annak apropóján, hogy újra felidézték a 2006-os fotózás körülményeit. A poszt miatt persze kapott hideget-meleget, néhányan cinikusan, a többség viszont bátorítólag kommentelt a közösségi oldalán. Két jellemző vélemény:

„Igazi családi érték, ha az anya levetkőzik egy magazinnak. Az én anyukámat is szívesen látnám vissza ugyanígy :D :D :D Ezt a kamu világot, emberek!”

„Oh, de kár, hogy ebbe a magazinba kerültél! Nem volt rá szükséged! Sem a férfiaknak, akik nézik, a női társak meg amúgy is elismernek.”

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás