promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka lebukott, Norbi nyilvánosságra hozta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyelőre senki sem érti az egészet.

Schobert Norbiék nemrég komoly bajba kerültek, mivel a Gazdasági Versenyhivatal ismét eljárást indított a Norbi Update Lowcarb Zrt. nevű cégük ellen. A fitneszguru nem is várt sokáig, a hír elterjedése után a közösségi oldalán tisztázta a dolgot.

Norbi és felesége az elmúlt napokat Párizsban töltötték, és erről az utazásról több képet is kiposztoltak. Norbi nemrég az Eiffel-toronynál készített néhány fotót Rubint Rékáról, amihez annyit írt, hogy

„Anyakacsa lebukott”.

Azt persze nem tudatta, hogy mivel is bukott le, és ez eléggé dühíti a követőit is, akik a kommentszekcióban hangot is adtak felháborodásuknak.

„Átírta az árakat?”

„Nem értem, miért bukott le? Egyáltalán mi történik a képen?”

„Baristának állt?”

Magyarázat azóta sem érkezett a kérdésre, pedig úgy látszik, most sokakat ez tart lázban. Valóban, nem igazán lehet értelmezni az alábbi képeket, mit is látunk rajta, mit látunk rajta, mivel bukott le Rubint Réka.

Rubint Réka az Instagram-oldalán úgy fogalmazott, hogy egy rövid, de annál szebb és tartalmasabb időt töltöttek Párizsban, és boldog, hogy ismét sikerült egy felejthetetlen élményt adnia a szerelmének.

„Engem ez éltet, ez tesz boldoggá : ADNI!!! Ezért dolgozom, ezért nincs szünet és megállás soha”

- tette hozzá a fitneszlady.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás