promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arany, pompa, fényűzés – Schobert Norbiék ennyit hagyhatnak naponta a párizsi luxushoteljükben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eiffel-torony és a Szajna folyó közelében vertek tanyát.

Schobert Norbi és Rubint Réka több évtized alatt fényes karriert csináltak az egészséges életmód propagálása révén. Kőkemény munka áll a teljesítményük mögött, ezért irigykedni szabad rájuk, de elítélni nem lehet őket azért, amiért nem egy külvárosi motelben laknak a párizsi tartózkodásuk idején, hanem a francia főváros egyik magasan jegyzett luxushoteljében vertek tanyát.

A sztárpár a napokban érkezett meg Párizsba, hogy kissé megkésve emlékezetes módon ünnepelje meg Norbi áprilisi születésnapját. Réka fotóinak tanúsága szerint kilátogattak a híres Roland Garros tenisztornára is, szálláshelyként pedig egy arannyal, pompával gazdagon ellátott hotelt választottak.

Bár a követőik közül jó néhányan érdeklődtek az Eiffel-toronyra néző hely hollétéről, erre a kérdésre a fitneszkirálynő érthető módon nem válaszolt. A híres vastorony pozíciójából, illetve a reggeli kávé elfogyasztására szolgáló erkély korlátjának mintázatából viszonylag könnyen kitalálható, hogy a csodás, 5 csillagos Shangri-La hotelről van szó.

Ez hajdan Roland Bonaparte herceg otthonául szolgált, és elképesztő kilátást biztosít a francia fővárosra és az épület tövében folyó Szajnára. Az elegáns szálló 2010-ben éledt újjá a mai formájában, és kereken 100 szobát és lakosztályt kínál a vendégeknek. Két étterme közül az egyik Michelin-csillaggal rendelkezik.

A hotel saját honlapja szerint így a nyár elején 1400 és 6000 euró között kínálnak szállást két fő részére egyetlen éjszakára, ami azt jelenti, hogy Norbiéknak 550 ezer és 2,3 millió forint közötti összeget kell kiperkálniuk naponta. A Booking.com szállásfoglaló oldalon 750 ezer és 1,7 millió forint közötti sávban találtunk most szobákat és lakosztályokat a Shangri-La hotelben.

Norbiéknak egyébként nem sült el jól, hogy éppen most ruccantak ki Franciaországba, mert a napokban került nyilvánosságra, hogy a csökkentett szénhidrát- és cukortartalmú élelmiszereket gyártó és forgalmazó Norbi Update Lowcarb Zrt. látványos veszteséggel, 135 millió forintos mínusszal zárta a 2021-es évet.

Ráadásul a Gazdasági Versenyhivatal is eljárást indított a cégük ellen, bár ezt Norbi különösebben nem fújta fel, a közösségi médiában tett nyilatkozata szerint a GVH minden évben vizsgálódik, így az lenne a különös, ha most nem ezt tenné.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás