promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka ledobta a bikinifelsőjét, és az egész Balatonnak megmutatta a csodás melleit
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka nem szégyenlős, simán félpucérra vetkőzött egy luxusszálloda jakuzzijában.

Schobert Norbi felesége, Rubint Réka szinte megállás nélkül járja az országot, hiszen hetente több edzést is tart offline, illetve online is, folyamatosan intézi az üzleti ügyeit, különböző műsorokban szerepel és még arra is időt kell szakítania, hogy otthon legyen a családjával. Kívülről úgy tűnik, hogy a híresség tökéletesen menedzseli a drága idejét, de felmerülhet a kérdés: és mikor tud pihenni?

Rubint Réka nagyon aktív a közösségi oldalain, így a követői szinte mindig tudják, hogy mit csinál. Nemrég például megosztotta, hogy végre jutott egy kis ideje a pihenésre, ugyanis meglátogatott egy luxusszállodát a Balatonon, pontosabban: Balatonfüreden – a jól megérdemelt relaxáció pedig láthatóan remekül sikerült, ugyanis elég „vad” dolgot tett a fitneszedző.

Minden bizonnyal igazán csodás napjuk volt azoknak, akik éppen a túlparton nézelődtek távcsővel, mikor Rubint Réka jakuzzizás közben ledobta a bikinifelsőjét, majd a kezeit széttárva megmutatta a nagyvilágnak a melleit – a pillanatról felvétel is készült, csak az a baj, hogy rossz oldalról, ugyanis sajnos hátulról fotózták a sztárt.

Mondani sem kell, hogy Rubint Réka rendesen feltüzelte az embereket a szexi képpel, hiszen csak úgy záporoztak a dicsérő kommentek a poszthoz – itt lehet megtekinteni a tűzforró fotót:

A Schobert-családban nem csupán Rubint Réka az, aki lázban tartja az embereket, hiszen a 18 éves lánya, Schobert Lara is nagyon dögös képekkel szokta meglepni a követőit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás