Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hosszú Katinka hatalmasat bukott, ekkora pofára esés még nem volt Magyarországon

Hosszú Katinka hatalmasat bukott, ekkora pofára esés még nem volt Magyarországon

Zene, Film & Kultúra

Hosszú Katinka hatalmasat bukott, ekkora pofára esés még nem volt Magyarországon

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 07:07

Úgy tűnik, hogy Hosszú Katinka rengeteget veszített a népszerűségéből.

Hosszú Katinka minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolója, akinek az eredményei megkérdőjelezhetetlenek. A világon szinte mindenhol tudják, hogy mennyire fantasztikus úszó, és igaz, hogy a tokiói olimpián nem úgy szerepelt, ahogy azt ő, vagy a szurkolók szerették volna, de még így is egy kiemelkedő tehetség – aki amúgy meglepő módon nemrég nyitott egy éttermet Budapesten:

Az is remekül bizonyítja Hosszú Katinka népszerűségét és fontosságát, hogy dokumentumfilmet csináltak az életéről, illetve az olimpiára való felkészüléséről, ráadásul az elkészítéséhez 560 millió forintos támogatást szavazott meg a Nemzeti Filmintézet Filmszakmai Döntőbizottsága – így állítólag a május 12-én mozikba került alkotás lett minden idők legdrágább magyar dokumentumfilmje.

Már több mint egy hónap telt el a Katinka bemutatója óta, az eddigi mozis bevételi adatok alapján pedig hatalmasat bukott Hosszú Katinka filmje, ugyanis ennyi idő alatt mindössze 18 ezer nézője volt az alkotásnak, ami így 10,6 millió forintot termelt – vagyis úgy néz ki, hogy nem bizonyult éppenséggel jó „befektetésnek” a dokumentumfilm, ami jelenleg csupán 3.9-es értékeléssel rendelkezik IMDb-n a 10-ből.

Egyelőre még kérdéses, hogy pontosan mi is az oka annak, hogy ennyire nem érdekelte a nézőket a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm, de az biztos, hogy ez bizonyos szempontból rendkívül aggasztó, hiszen ekkora bukásra még nem volt példa Magyarországon – ráadásul tényleg furcsa, hogy pont a világklasszis úszónő nevéhez köthető ez a „pofára esés”.

Reméljük, hogy Hosszú Katinka nem veszi túlzottan zokon ezt az eredményt, és tovább folytatja a felkészülését a nagy visszatérésre, hiszen minden erejére és energiájára szüksége lesz, hogy ismét bebizonyítsa a világnak, hogy ő a legjobb.

Akit még a bukás ellenére is érdekel a Katinka, az még elkaphatja a mozikban, ugyanis még mindig vetítik – itt lehet megnézni az előzetest:

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria