promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen belebuknak, de Hosszú Katinka akkor is megpróbálja – a fél ország ledöbbent
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú Katinka persze nem egyedül teszi meg ezt a nagy lépést.

A sajtó mindig árgus szemekkel figyelte, hogy mi újság a két egykori szerelmes, Hosszú Katinka és Shane Tusup körül. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő anno 2018-ban hagyta faképnél az edzőt.

Amíg Hosszú Katinka teljesen boldog, addig Szabó Zsófi hamar felismerte, hogy Shane Tusup nem mellé való, így a nagy romantikázás után felbontották a jegyességüket.

Katinka hisz abban, hogy Gelencsér Máté mellett minden rendben lesz a jövőben, így másodszor is férjhez megy. Ha minden jól megy, akkor augusztusban tarthatják meg az esküvőt. A média igyekezett sok mindent kideríteni a szertartás részleteiről, de úszónő igyekszik titokban tartani mindent.

Közben Hosszú Katinka és a párja nagy fába vágták a fejszéjüket, mert nyitottak egy éttermet Koool néven. Ebben az olimpiai bajnok személyi séfje, Móricz Kitti biztosítja a minőségi alapanyagokból készülő változatos napi menünket.

„Éltem Kaliforniában, utaztam sokat a világban, eközben megismertem olyan ételeket, amelyek amellett, hogy fontos tápanyagokkal vannak tele, tényleg egészségesek, nem íztelenek, nem unalmasak. Hasonló dolgot kerestem itthon is, de nem találtam: arra vágytam, hogy ilyen ételeket megrendelhessek magamnak egy hétre vagy akár egy egész hónapra és ne nekem kelljen azon gondolkozni, mit egyek egész nap”

- mondta Katinka a Forbes.hu-nak adott interjújában.

Az étteremnyitásba tényleg sokan belebuknak de a sportoló és a vőlegénye jelenleg nagyon magabiztos.

A háromszoros olimpiai bajnok elkezdtek felcserélődni a prioritások, így az Iron Lady picit ráunt a versenysportolói életre.

Hosszú Katinka és Gelencsér Máté gyereket szeretnének, így az úszónő a 2024-es párizsi olimpia helyett inkább babázni szeretne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás