promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi közölte a nagy hírt, újra boldog
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi nagyon örül neki, hogy így alakult.

Szabó Zsófi nemrég bontotta fel a jegyességét Shane Tusuppal, mert állítólag az úszóedző agresszívan, erőszakosan bánt vele. Azóta úgy tűnik, a műsorvezető kész újabb esélyt adni egykori vőlegényének, látványos üzengetésbe kezdtek a közösségi oldalaikon.

Sokan aggódnak Zsófiért, nem szeretnék, ha újra közel engedné magához Shane-t, de nyilván a saját életét úgy alakítja, ahogy szeretné, és ahogyan ő jónak látja.

Az RTL Klub reggeli műsorának háziasszonya nemrég egy igazi örömhírről számolt be az Instagram-oldalán, de ennek most kivételesen semmi köze Tusuphoz. Zsófi ugyanis bejelentette, hogy ő lett a L’Oréal Professionnel hazai nagykövete.

Zsófi még csak most tette közzé a posztot, de máris záporoznak alatta a gratulációk és folyamatosan érkeznek a lájkok.

Kevesen tudják, de a műsorvezető két éve hagyott fel a hajfestéssel, és inkább a természetes hajszíne mellett döntött. Jól is tette, hiszen Zsófinak ritkaszép haja van, amit már két éve ugyanaz az ügyeskezű fodrász hölgy tart épen és egészségesen.

Az alábbi képek bizonyítják, hogy Zsófi rendkívül boldog és nagyon megtisztelő számára, hogy egy olyan márka nagykövete lehet, mint a L'Oréal Profession. Zsófi elmondása szerint a frizurájával kapcsolatban végig a természetesség volt a cél, ezért is ajánlott a bejegyzésében egy számára bevált technikát és egy szalonszolgáltatást, amivel maximálisan meg van elégedve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás