promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Még nincs vége” – Shane Tusup egyértelmű üzenetet küldött Szabó Zsófinak
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zsófi és Shane oda-vissza üzengetnek egymásnak.

Szabó Zsófi állítólag azért hagyta ott Shane Tusupot, mert az úszóedző agresszív és erőszakos volt vele. Bár sokan azon a véleményen vannak, hogy Zsófi jó döntést hozott, mikor még időben szakított az exével, most úgy tűnik, a kibékülésük hamarosan újabb fordulatot hoz közös történetükben. A Promotions-nek nyilatkozott jósnő szerint Zsófi és Shane kapcsolata már végleg lezárult, most azonban egyre több jele van annak, hogy a két híresség ismét titokzatos üzengetésbe és flörtölésbe kezdett a közösségi oldalán.

Az RTL Klub reggeli műsorának vezetője nemrég egy posztban küldött rejtett üzenetet Shane-nek; az alábbi fotójához az "it's up to you", vagyis a "tőled függ" hashtaget írta. Egyesek úgy vélik, hogy ez egyfajta óvatos közeledés, egy burkolt célzás arra, hogy Zsófinak hiányzik az edző, és finoman utal arra, hogy hajlik a békülésre, és csak Shane-től függ, hogy újra egymásra találnak-e.

Hogy Tusup is vissza akarja szerezni szerelmét, azt eddig is mindenki jól tudta, most viszont egyértelmű üzenetet küldött volt párjának. Az úszóedző az egyik Insta Story-jában lefotózta, hogy az autójában az "It's not over" című dalt hallgatta, ami magyarra lefordítva annyit tesz, hogy "Még nincs vége". Ráaádsul Shane a képen elhelyezett egy szívet és két, egymásba fonódó gémkapcsot; ezzel jelezve, hogy még mindig szereti Zsófit, és úgy gondolja, hogy őket egymásnak teremtette a sors.

Hogy aztán Zsófi és Shane valóban újra egy párt fognak-e alkotni, azt nem tudni, mindenesetre a műsorvezetőt nagyon féltik a követői, és azt javasolják neki, hogy tartsa távol magát az agresszív edzőtől.

„Félőrült engedd el ha jót akarsz magadnak”

„Zsófikám, legközelebb jól elver a drága, aztán rinyálhatsz a bezárt kastély legfelső tornyába. Onnan lehet igazán újra pofára esni. Megérdemled, ha a történtek után nem gondolkodsz!!!”

„Egy pszichopatát nem lehet sem megérteni, sem megváltoztatni. Együtt élni meg kész öngyilkosság, menekülni kellene”

„Ha meg akarod tartani a gyereked, akkor a pszihopatát hanyagold, mert ez egy kemény indok, hogy elvegyék!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás